site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selahattin Şahin İzmir’den adaylığını açıkladı

Selahattin Şahin İzmir’den adaylığını açıkladı
19.03.2015
A+
A-

selahattin-sahin

Genel seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığı süreci MHP İzmir’de de hız kazandı. Yıllardır teşkilatta görev alan Selahattin Şahin, MHP İzmir 1.’inci Bölge Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

MHP Gaziemir İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği’nden sonra 15 yıl boyunca kesintisiz olarak MHP Gaziemir İlçe Başkanlığı yapan İzmir’in tanınmış simalarından ve iş adamlarından olan Selahattin Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1.’inci Bölge Milletvekili Aday adaylığını MHP İzmir İl Başkanlığı’nda yaptığı basın toplantısında açıkladı. Şahin, “Sesinize sesimi: sözünüze sözümü ve umudunuza umudumu veriyorum. Bizler için bir iman, bir hizmet ve bir dua hareketi olan partimizin MHP’den İzmir 1.Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum!” dedi.

“BU YOLUN BAŞI DA SİZSİNİZ SONU DA”

“Bugün mukaddes bir yola çıkıyorum. Yolun başı da sizsiniz sonu da sizsiniz. Bu yolun imanı da sizsiniz, kuvveti de sizlersiniz. Bu yolda sizlerin varlığına, sizlerin rızasına ve sizlerin duasına ihtiyaç duyuyorum” diyen Şahin, “Öncelikle beni 15 yıl süren ilçe başkanlığım döneminde, il yönetim kurulu üyeliklerim ve teşkilat başkanlığım döneminde hiç yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarım ve dava arkadaşlarıma, sonra bizi bağrına basan güzel İzmir’in yiğit insanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“YEPYENİ BİR SAYFA AÇMA VAKTİ GELDİ”

Yepyeni bir sayfa açmak için yola çıktığını ifade eden Şahin, “Şimdi ülkemizin önünde yepyeni bir sayfa açma vakti geldi. Haksızlığa, yolsuzluğa ve yoksulluğa dur deme zamanı geldi. Ben bu yolda hizmetkar olmak için yola çıkıyorum. Yarınlardan emin olmamız için güzel günlere hep birlikte kavuşmak için yüreğimi ortaya koyuyorum. Derdinizi biliyorum. Sıkıntınızı biliyorum ve acınızı yaşıyorum ama hepimizin adına da bir umut taşıyorum! O umut, daha güzel bir Türkiye ve daha güzel bir dünya umududur. O mut, Şehit kardeşim Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun umududur. O mut, tarlasına alın teri ekenlerin umududur” diye konuştu.

Haber: Eda Ebru NANECİ / EGE MECLİSİ

selahattin-sahin2

selahattin-sahin3

selahattin-sahin5

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.