site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şanssız Kedi Yardım Bekliyor

Şanssız Kedi Yardım Bekliyor
09.10.2013
A+
A-

DSC_0061

Efes Antik Kenti içinde yaşayan Memati isimli Kedi kaderine terk edilmiş bir şekilde yaşantısına devam etmeye çalışıyor.

Yaklaşık bir ay önce sebebi bilinmeyen bir şekilde burun kısmını kaybeden Memati isimli kedi yardım bekliyor. Efes’te görev yapan rehberler 1 haftadır konu ile ilgili belediyenin veterinerliğine 2-3 kere telefon açılmasına rağmen herhangi bir müdahale yapılmadı. Efes’te ki rehberler belediyenin veterinerlik bölümüne bir kez daha çağrıda bulunarak konu ile ilgilenilmesini istediler.

efes-kedi

YORUMLAR
  1. SELCUK dedi ki:

    KARDESIM EFESTE O KADAR PARA KAZANIYORSUNUZ BELEDIYEYE TELEFON ACACAGINIZA ALLAH RIZASI ICIN ALIN BIR VETERINERE GOTURUN . BU KADAR DA MI DUSUNCE YOK . HER SEYI BELEDIYE VEYA BASKALRINDAN BEKLEMEYIN .YAZIKLAR OLSUN SIZE

  2. EROR dedi ki:

    sizede yazıklar olsun o gelmeyen veteriner hekime de yazıklar olsun hayvanları sevmeyen hayvanlara üstü kirlenicek diye dokunmayan bi belediye veteriner hekimi var sanki çay içmeye gider gibi işe gidiyo adamlar.. ben böyle zihniyet böyle memur takımı görmedim misafirlige gidiyolar oraya sordugumuz sorulara cevap veremeyen bi zihniyet.. yaralı hayvanları duygu hanıma götürün segaşın karşısında muayanesı var hiçbir üçret almadan tedavı edicektir sadece götürü arkadaşlar.

  3. Anonim dedi ki:

    Belediyenin veterineri sigortacı ve siyasetçi adam mesaisine bile uymuyor. Onun hayvan haşatla işi olmaz. O sadece eşinin bürosunda iş takip eder. Diğeride zaten yeni milli oldu. Ön tekerlek nereye giderse o da oraya doğru yol alır zannediyorum.Belediye Başkanına sabır…………….

  4. Vet. Hek. Duygu Kocatepe dedi ki:

    belediyenin hayvan bakımevi görevlileri kediyi ulaştırdı. zavallı kediyi tedaviye aldık. iyileşmesi zaman alıcak 🙁