site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sanayi adım adım güzelleşiyor

Sanayi adım adım güzelleşiyor
20.02.2017
A+
A-

İZKA’nın desteğiyle hayata geçecek olan Efes Sanayi Güzelleştirme Projesi adım adım gerçekleşmeye devam ediyor. Spor kompleksi, ulaşım ve alt yapı sorunlarının giderilmesine yönelik çalışmalar ile ihtiyaçların karşılanmasına yönelik mini sosyal donatı alanından

Efes Sanayi Sitesi’nin alt ve üst yapısını baştan aşağı değiştirecek olan proje ile ilgili bilgi veren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Başkan Bakıcı; “Efes Sanayi Sitesi Güzelleştirme projesiyle üç aşamalı bir proje gerçekleşiyor. Bu projenin içerisinde yolların, tretuvarların, parkların yapımı var. Yine sanayimizin ihtiyacı olan WCler ve buna ek olarak spor tesisleri yapımı var. Bunlar projenin sosyal donatı olarak adlandırdığımız kısımlarıdır” dedi.

İZKA desteğiyle gerçekleştirilen projenin amacının Efes Sanayi Sitesi’ni bugün olduğundan çok daha rahat ve huzurlu bir hale getirmek olduğunu dile getiren Başkan Bakıcı; “ Sanayi esnafımızın çok daha sağlıklı, huzurlu bir ortamda müşterilerini karşılaşması ve onları gönül rahatıyla burada misafir edilmesi önemli” dedi.

Ulaşımın daha rahat sağlanması için yeni yol yapım çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan Bakıcı; Sanayi sitemizin ulaşımı açısından bu yolun açılması önemliydi. Bu yolu açıp, tamamına erişir şekilde tamamlayarak diğer yollarla bağlantısı da sağlanmış oluyor” dedi.

916.220,15 TL’lik kısmının İZKA tarafından karşılandığı projenin toplam maliyeti ise 1.221.626,87 TL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.