site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şahin: Bu Hükümetin Gönderilmesi Vatandaşlık Görevidir

Şahin: Bu Hükümetin Gönderilmesi Vatandaşlık Görevidir
18.05.2015
A+
A-

DSCN1808

MHP İzmir Milletvekili Adayı Şahin: “Bu Hükümetin Gönderilmesi Vatandaşlık Görevi ve Milli Bir Mücadeledir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, Konak ilçesinin birkaç semtini ziyaret etti. Gültepe’nin Toros Mahallesi’nde bir dizi temasta bulunan Şahin, buradaki esnaf ve vatandaşla sohbet etti. Bölgenin çarpık yapılaşma sorununa dikkat çeken Selahattin Şahin, İzmir’deki kentsel dönüşümün bazı semtlere ulaşmadığını belirtti. Şahin, vatandaşın da yolların dar olduğundan ve ulaşım yetersizliğinden şikayet ettiğini belirterek, iktidara geldiklerinde yerel yönetimlere bağlı “Bölgesel ve Kırsal Kalkınma” Programı’nın uygulanacağını söyledi. MHP Adayı Şahin, hazırlanan seçim beyannamesine göre, ülke genelinde bölge planlarının düzenlendiğini ve bölgeler arası gelişmişlik farklarının giderileceğini söyledi. Şahin, ayrıca belirli yörelerin “sektörel cazibe merkezi” haline getirileceğini belirtti.

Daha sonra Gürçeşme Lale Mahallesi’ndeki Seçim İletişim Merkezi’nin açılışını yapan Selahattin Şahin, Muhtar Sumru Benligül’den mahalle halkının sıkıntı ve şikayetlerini dinledi. Şahin, ülkenin genel sorunu olan imar problemlerinin bu bölgelerde yoğunlaştığına dikkati çekti. MHP’nin iktidarında bir defalığına mahsus “imar affının” sözkonusu olabileceğini belirten Şahin, kırsal bölgelerdeki ulaşım sorununu da çözeceklerini belirtti. Bölge halkının yakınlarda metro istasyonu olmadığını, en azından uzak olan iki metro istasyonu arasına ring hattı yapılabileceğini söylemesi üzerine, Şahin de konu ile ilgileneğinin belirtti. MHP Adayı Şahin, yaptığı konuşmada, hükümeti de eleştirerek, Atatürk’ün 1919’da başlattığı milli mücadele örneğini verdi ve getirilmek istenen başkanlık sistemini eleştirdi. Şahin şunları söyledi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919’da başlattığı mücadelesi, aynı zamanda dış güçlerle desteklenen İstanbul Hükümeti’ne de karşıydı. Şimdiki iktidar da dış destekli bir gücün uygulayıcısıdır. Bu yüzden Ak Parti’nin iktidardan gönderilmesi, vatandaşlık görevi ve milli bir mücadeledir.”

DSCN1792

DSCN1814

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.