Selçuk Haber

Sağlık Turizmi Kongresinin Oturum Başkanlığını Dr. Bülent Cinel Yapacak

Ankara’daki Sağlık Turizmi Kongresine Selçuk’tan İki Doktor Katılacak

TG Ekspo Uluslararası Fuarcılık A.Ş organizasyonuyla düzenlenen ve 02 Aralık’ta kapılarını açan Medexcon 2015 Sağlık Fuar ve Kongresine katılan Selçuk Belediyesi Proje Koordinatörü Dr. Bülent Cinel, 3 Aralık 2015 Perşembe günü Sağlık Turizmi Kongresinin oturum başkanlığını yapacak. Kongreye ayrıca Selçuk’un tanınmış doktorlarından ve aynı zamanda İzmir Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. Alpaslan Coşkun da katılacak. Coşkun, Sağlık Turizminde İzmir Destinasyonu konusunda bilgi verecek.

Sağlık sektörü profesyonelleri, kamu otoriteleri, tedarikçiler ve uluslararası distribütörler, Medexcon 2015 Sağlık Fuar ve Kongresi’nde bir araya geldi. Kongrenin bugünkü “Sağlık Turizminde Gelinen Nokta” konulu oturumunu Selçuk Belediyesi Proje Koordinatörü Dr. Bülent Cinel yönetecek. Dr. Cinel’in oturum başkanlığını yapacağı kongrenin ilk oturumu Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre ve Fuar Merkezi’nde Saat.10.00 da başlayacak.

Selçuk Belediyesi Proje Koordinatörü Dr. Bülent Cinel’in Başkanlığında gerçekleşecek olan kongrede Eurocross Medikal Direktörü Dr. Ege Ünalçın Turist Sağlığında yapılan hatalar konusunda konuşacak. TURSAB Sağlık Turizmi Komisyonu adına Gürkan Boztepe, Sağlık Turizminde markalaşma konusunda bilgi verecek. Selçuk’ta Özel ABC Poliklinik sahibi ve aynı zamanda İzmir Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Alpaslan Coşkun’ın da katılacağı kongrede Sağlık Turizminde İzmir Destinasyonu konuşulacak. Coşkun, konu hakkında detaylı bilgi verecek. Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayfer Uyanık Çavuşoğlu ise Sağlıkta hukuk konusunda bilgi aktaracak.

Sağlık turizmi konusunda oldukça önemli girişimler yapan ve İzmir’de Sağlık Turizmi Derneğinin kurulmasında önemli katkılar sağlayan Selçuk Belediyesi Proje Koordinatörü Dr. Bülent Cinel, “Biliyorsunuz sağlık turizminin bölgemizde gelişmesi için öteden beri çeşitli faaliyetler içerisinde bulundum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin denetiminde gerçekleşen ve sağlık sektörünün hemen hemen tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan bu önemli kongrede görev almak elbette mutluluk verici. Yerel yönetimde göreve geldiğimiz günden beri amacımız birçok alanda olduğu gibi sağlık sektöründe de İzmir’e dolayısıyla ilçemize sektörel anlamda önemli kazanımlar sağlamaktı. Bu amaç doğrultusunda sağlık turizminin bölgemizde hak ettiği seviyeye çıkarmak ve bunu sürdürülebilir hale getirmek adına gayretlerim artarak devam edecektir” diye konuştu.

Exit mobile version