site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Saba Tümer Şirince’den Canlı Yayın Yaptı

Saba Tümer Şirince’den Canlı Yayın Yaptı
21.12.2012
A+
A-

saba-tumerŞirince’dekilerin hayal kırıklığı Saba Tümer’i coşturdu.

Günlerdir gerek sosyal medyada gerekse televizyon kanallarındaki tartışmaların vazgeçilmezlerinden biri olan 21 Aralık kıyamet kehaneti gerçekleşmedi.

SABA TÜMER’İN KAHKAHASIsaba-tumer-geri-sayim

Birçok televizyon kanalı Şirince’den canlı yayın yaparken, Yaşar Nuri Öztürk ve Rezzan Kiraz’la kıyameti konuşan Saba Tümer de, saat 13.10’dan itibaren Şirince’dekilerle geri sayıma başladı. Saatin 13.11 olmasıyla beraber Saba Tümer Şirince’dekilerin hayal kırıklığına o meşhur kahkahasıyla göndermede bulundu.

Sosyal medyada Saba Tümer’in abartılı kahkahaları ‘Show Tv’yi izleyenlerin kıyameti’ olarak yorumlandı.

Yaşar Nuri Öztürk ve Saba Tümer Şirince Artemis Restorandan yaptıkları canlı yayında Kıyamet Menüsünde bulunan yemeklerden de yediler.
SABATUMER-KIYAMET-MENUSU

 

YORUMLAR
  1. ayasuluklu dedi ki:

    Yazıklar olsun bu zihniyete, şirince yolunda bulunan zeytinliğime sabah traktörümle ve çalışanlar ile zeytin toplamak için bile yoldan geçişime izin vermediniz. Banane sizin yalan kıyamet senaryonuzdan bu kadar da olmaz kardeşim zeytin toplamaya gidene bile engel olmak ne demek. Herkesin işi gücü var. Bu boş işler yüzünden bizi niye mağdur ediyolar.

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    saba tumer zaten kendi basina bi kiyamet!!!!!:)

  3. anonim2 1974 dedi ki:

    eger bir gün detcel gelip de kıyametin kopacagını haber verirse böyle kafirlerin içinde olacagıma camime gidip abdest alıp kuranı kerim okumaya başlarım …gerçek müslümana da bu yakışır ….