Selçuk Haber

Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri 2012’ye Coşkuyla Veda Ettiler

Rehabilitasyon-selcuk (2)Selçuk Belediyesi Kültür ve Eğitim Müdürlüğü ve Özel Goncagül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ortaklaşa Engelliler ve ailelerine yönelik yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Belediye tarafından düzenlenen yılbaşı eğlencesi Selçuk Belediyesi Düğün Salonunda renkli bir şekilde kutlandı. 65 öğrenci ve aileleri “Eğlence engel tanımaz” dercesine gönüllerince keyifli vakit geçirdi. Hep bir ağızdan şarkılar söyleyen ve oynayan engelli öğrenciler dur durak bilmedi.

Selçuk Belediyesinin her zaman Engelli öğrencilerin yanında olduğunu onları hiçbir zaman unutmadığını söyleyen Özel Goncagül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Ok Katkılarından dolayı Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e ve belediye personeline teşekkürlerini iletti.

Selçuk Belediyesi yetkilileri ise öğrencilerin sevincini paylaştıkları ve yeni yıl coşkusunu birlikte yaşamaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek programın sonunda öğrenciler ile birlikte yılbaşı pastasını keserek öğrencilere küçük armağanlar verdi.

Exit mobile version