site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ramazan pidesi fırıncıların yüzünü güldürdü

Ramazan pidesi fırıncıların yüzünü güldürdü
05.07.2015
A+
A-

IMG_20150701_202245

Ramazan aylarının vazgeçilmezi mis kokulu Ramazan pideleri raflarda yerini aldı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Selçuk’ta da pideye rağbet fazla. Fırıncıların yüzü gülüyor. İftara saatler kala fırınlarda kuyruk sıraları oluşmaya başlıyor. Selçuk’ta hizmet veren ekmek fırın İşletmecileri pideye gösterilen bu ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan ramazan pidesi İzmir’in Selçuk ilçesinde vatandaşlar tarafından büyük rağbet görürken, fırıncıların da yüzünü güldürdü.

Selçuk’ta Ramazan ayı nedeniyle fırınlar en leziz ekmek ve pide çeşitlerini hazırlamak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Ramazan pidesi ilçede 1,5 liradan satışa sunuldu. Müşteriler ramazan pidesi alabilmek için dakikalar öncesinden sıraya giriyor. Selçuk’ta Zafer Mahallesinde bulunan Taşfırın Unlu Mamülleri firmasının işletmecisi Doğan Şalcı Ramazan pidelerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Ramazan pidesine halkımız büyük rağbet gösteriyor. Müşterilerimizin taleplerine göre pidelerin üstüne yumurtada sürüyoruz. Vatandaşlar daha çok iftara yakın bir zamanda gelerek sıcak ekmek ve pide almak istemektedir. Fırın ocağının sıcaklığı oldukça fazla. Biz de bu sıcaklıkta vatandaşımıza pide yetiştirme telaşındayız. İşlerimizden gayet memnunuz. Ramazan bereketiyle geldi. Halkımız tarafından sevilip tercih edildiğimiz için biz de onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Fırın işletmecisi Doğan Şalcı, hiçbir katkı maddesi kullanmadan tamamen doğal olarak pişirdikleri ekmek ve pidenin satışlarından oldukça memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

IMG_20150701_202252

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.