site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ramazan İğneci Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına Adaylığını açıkladı

Ramazan İğneci Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına Adaylığını açıkladı
29.07.2021
A+
A-

Selçuk Tuğra Anahtar işletmesinin sahibi aynı zamanda üç dönemdir de Acarlar Mahallesi Muhtarlığını yapan Ramazan İğneci Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına Adaylığını açıkladı. İğneci adaylığını sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu;

ÇÖZÜM ÜRETMEYE ADAYIZ
İçinde bulunduğumuz süreçte tüm ülkede olduğu gibi Selçuk’ta da ekonomik sıkıntılar esnafımızı içinden çıkılmaz bir noktaya getirdi. Bu zor günlerde hem esnaf arkadaşlarımızdan gelen yoğun talepler hem de yakın çevremizin istekleri doğrultusunda elimizi taşın altına koymamız şart oldu. Selçuklu esnaf arkadaşlarımızın dertlerine derman olma sorumluluğu ile önemli bir yola çıkıyoruz.
3 dönemdir Acarlar Mahallesi muhtarlığı görevini yürütüyorum. Bu süreçte mahalle sakinlerimiz çalışmalarımızdan duydukları memnuniyeti sandıktaki tervihleri ile göstermişlerdir, sağ olsunlar. Ben 20 yıldır Selçuk’ta esnaflık yapıyorum. 20 yıldır Selçuk’ta esnafın ihtiyacı nedir, sorunları nelerdir, bunları gözlemliyorum. Uzun zamandır da bu sorunların çözümü için çalışmalar yapıyoruz.
Selçuk esnafımızın daha iyi bir geleceğe, daha sağlam bir ekonomiye kavuşması için yerel yönetimler ve Selçuk’taki tüm sivil toplum örgütleri ve odalar ile sürekli temas halinde, siyasete malzeme olmadan, tüm esnafımızın faydasına olacak çalışmalar yapacağız. Sorunları ortadan kaldırıp çözüm için çalışacağız.
Özellikle belirtmeliyim ki, ben ve çalışma arkadaşlarım Selçuklu tüm esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını çözmek için adayız. Bu bağlamda esnaflarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda Şubat ayı içinde yapılacak olan seçimlerde elimizi taşın altına koymaya, sorunları ve ihtiyaçları gidermeye aday olduğumu tüm Selçuklu esnaf ve sanatkarlara belirtmek isterim.
Önümüzdeki Şubat ayında yapılması planlanan seçimlerin ardından Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bugüne kadar yapılmayan birçok çalışmanın projelerini hazırlıyoruz. Tüm bu projeleri yakın zamanda esnafımız ve Selçuk kamuoyuna açıklayacağız.

Ramazan İĞNECİ
Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.