site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

PUBG Mobile oyuncuları arasında kadınların yoğunluğu dikkat çekiyor

PUBG Mobile oyuncuları arasında kadınların yoğunluğu dikkat çekiyor
29.06.2019
A+
A-

Online oyunlar için e-pin başta olmak üzere pek çok kategoride dijital kod temelli ürün ve hizmetler sunan Perdigital.com, kadın ziyaretçilerinin şehir dağılımlarını ve en çok ilgilendikleri oyunları çıkardı. Verilere göre Perdigital.com’un kadın ziyaretçileri çok büyük oranda PUBG Mobile oyunuyla ilgileniyor. En fazla kadın oyuncu ise diğer şehirlere kıyasla, yüzde 28’lik bir oranla İstanbul’da bulunuyor.

Türkiye’nin öncü ve güçlü dijital kod dağıtıcısı Perdigital.com, 1 Nisan – 1 Haziran tarihleri arasında siteye giriş yapan onbinlerce kadın ziyaretçisinin hangi şehirlerde yaşadığını ve en çok hangi oyunlara ilgi gösterdiğini ortaya koydu. Verilere göre Perdigital.com’un kadın ziyaretçilerinin yaklaşık yüzde 79’u PUBG Mobile oyunuyla ilgileniyor. PUBG Mobile UC satış sayfasını ziyaret eden toplam ziyaretçiler içinde kadınların payı ise yaklaşık yüzde 16.

Perdigital.com’un kadın ziyaretçilerinin ilgi gösterdiği bir diğer oyun ise Zula. Tüm kadın kullanıcıların yaklaşık yüzde 11’i Zula Altın satış sayfasını ziyaret ediyor. Kadın kullanıcıların ilgilendiği diğer oyunlar ise sırasıyla League of Legends Wolfteam ve Fortnite.

League of Legends sayfasını ziyaret eden toplam ziyaretçiler içinde kadınların payı yaklaşık yüzde 7,5 iken, kadın ziyaretçilerin yüzde 4’ü bu oyunu tercih ediyor. Fortnite V-Papel satış sayfasını ise kadın oyuncuların yüzde 1,50’si gezerken, toplam sayfa ziyaretçilerinin yüzde 8’i kadınlardan oluşuyor.

Adana’da kadın oyuncular artıyor
Perdigital.com’un kadın ziyaretçilerinin en yoğun olduğu üç şehir yaklaşık yüzde 28 ile İstanbul, yüzde 14 ile Ankara ve yüzde 8,5 ile İzmir olurken, Kadın ziyaretçilerin yoğun olduğu diğer şehirler sırasıyla şöyle: Adana, Bursa, Antalya, Gaziantep, Konya, Mersin ve Kayseri.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.