site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Pratik Kullanıma Sahip Kıyma Makinesi Modelleri

Pratik Kullanıma Sahip Kıyma Makinesi Modelleri
11.02.2020
A+
A-

Son yıllarda ev aletlerinde yaşanan gelişmelerle birlikte her türlü ihtiyacı karşılayan ürünler satışa sunulmaya başladı. Uzun yıllar boyunca kasaplardan aldığımız kıymaları artık evimizde de kolayca yapabiliriz. Sessiz çalışma prensibine sahip, minimal tasarımlarıyla yer kaplamayan, her bütçeye uygun kıyma makinesi evlerinizde de yerini alıyor. Farklı fonksiyonlara sahip olan makineler markası, modeli ve tasarım ögelerine göre her bütçeye uygun olarak satışa sunulmaktadır.

Bıçak ve iç bölümleri paslanmaz çelik olan ürünler daha kaliteli ve uzun ömürlü bir kullanım sağlamaktadır. Ayrıca ihtiyacınıza göre farklı motor gücüne sahip ürünler tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra fonksiyonel ürünler istiyorsanız sucuk ve sosis gibi ürünler elde edebileceğiniz modeller de bulunmaktadır. Farklı aparatlarıyla LED göstergesi olan ürünler de hem modern hem de kullanışlı seçimler olmaktadır. Parlak metalik yüzeyi olan ürünler fırın, davlumbaz ve buzdolabınız ile uyumlu şık bir görünüm sunar. Üst tarafta et kullanma bölümü olan ve güvenli bastırma araçları bulunan ürünleri güvenli şekilde kullanabilirsiniz.

Kıyma Makinesi Ne İşe Yarar?

Kıyma makinesi; dana, kuzu, tavuk eti ve sakatat gibi farklı ürünleri farklı boylarda ya da bütün olarak hızlı bir şekilde kıyma haline getirmektedir. Ayrıca özel aparatları yardımıyla sucuk, köfte ve sosis gibi ürünler de hazırlayabilirsiniz. Ürünler elektrikli ya da kol gücüyle çalışan modellere sahiptir. Şarküteri reyonlarında bulunan büyük kıyma makineleri yerine, küçük, pratik ve kullanışlı tasarıma sahip ürünler kadınların ilgisini çekmektedir. Ergonomik tasarıma sahip modeller estetik tasarımlarıyla modern mutfaklar yaratmanıza yardımcı olmaktadır.

Kıyma makinesi seçerken öncelikle ürünü kullanma amacınız ve hangi sıklıkla kullanacağınız önemlidir. Tüm ihtiyaçlarınıza göre yüksek verim sağlayacak bir ürün seçebilirsiniz. Seyrek kullanımlar için düşük motorlu küçük bir ürün tercih edebilirsiniz. Farklı ürünler elde edecekseniz ve daha sık kullanıyorsanız motor gücü yüksek bir kıyma makinesi avantajlı olacaktır. Her ihtiyacınızı karşılayacak kıyma makinesi ürünleri akrep.com adresinde sizlerle buluşuyor.

Kıyma Makinesi Nasıl Temizlenir?

Kıyma makinesi kullandıktan sonra mutlaka detaylı şekilde temizlenmesi gereken bir üründür. Böylece daha verimli uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Elektrikli ürünlerde elektrikli parçalarını çıkararak temizlemelisiniz. Sonrasında ön başlık ve ayna parçalarını çıkararak merkezdeki bıçağı yuvasından çıkarın. Söktüğünüz parçalar hassas olduğu için bulaşık makinenizde hassas modlarda yıkayabilirsiniz. Kendiniz temizleyecekseniz sıcak bir suda yağların çözülmesi için 15 dakika kadar bekletmelisiniz.

Bulaşık deterjanı ve süngerle dikkatlice yağları temizleyerek ılık bir suda durulayın. Kurulamasını da yaparak tüm parçaları sökme sırasının tersi olacak şekilde yerine takın. Et çektikten hemen sonra temizlerseniz yağlar makinenin içine yapışmaz. Böylece daha sonra kapsamlı olarak yapacağınız temizlik işlemlerinde lekeleri kolayca çıkarabilirsiniz. Pratik temizleme özelliğine sahip, farklı fonksiyonlarıyla ilgi çeken kıyma makineleri akrep.com adresi üzerinden satışa sunuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.