site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Plaj Milli Takımına Selçuk’tan 3 oyuncu seçildi

Plaj Milli Takımına Selçuk’tan 3 oyuncu seçildi
05.10.2017
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu resmi etaplarından biri olan Selçuk Etabının tamamlanmasının ardından, etabın birincisi Selçuk Gençlikspor 21 – 28 Eylül tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen TFF Plaj Futbolu Finalleri’nde Selçuk’u temsil etti.

Selçuklu sporcular final maçlarında çeyrek finale kalma başarısını göstermelerinin yanı sıra Plaj Milli Takımına üç oyuncu gönderme başarısı da gösterdi. Kulüp Başkanı Sönmez Akbaş konula ilgili olarak “Bizlerin Alanya’daki lige katılmamızı sağlayarak oyuncularımız Alican Bozkır, Mert Dabar ve Arda Karaçam’ın Milli Takıma seçilmesinin yolunu açan Belediye Başkanımız Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya tüm ekibimiz adına teşekkür ederiz” diye konuştu.

“Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum”

TFF Plaj Futbolu Ligi’nin Selçuk Etabı’nın resmi etap sayılmasının çok önemli olduğunu dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Selçuk’un Pamucak Sahili üç yıldır Türkiye Futbol Federasyonu plaj futbolu ligine ev sahipliği yapıyor. Selçuk Etabı TFF tarafından resmi etap kabul edilmesiyle Pamucak’ta yaz aylarında farklı ve yeni bir etkinlik oluşturmuş olduk. Bu etap da kazanan takımımızın bizi Alanya’da oynanan finallerde temsil ediyor. Bu sportif faaliyet Selçuk’un tanıtımı açısından da çok önemli sonuçlar doğuruyor. Umarım önümüzdeki yıllarda Selçuk’u temsil eden takımlarımız daha büyük başarılar kazanır. Ayrıca Plaj Milli Takım seçmelerine katılacak oyuncularımızı da tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.