Selçuk Haber

Pamucak’ta Bildik Görüntüler

selcuk-pamucak (6)

Bayram tatilini Selçuk Pamucak’ta geçiren halk yine sıkıntı yaşamaya mahkûm edildi. Sorunların bir türlü çözülemediği Pamucak’ta yine bildik manzaralar vardı. Halkın yoğun olarak kullandığı tuvaletlerin içler acısı hali, çevredeki görüntü ve çöp kirliliği ve piknik alanında meydana gelebilecek yangın gibi olaylar için hiçbir önlemin olmaması Pamucak’ta değişen hiçbir şey olmadığını bir kere daha ispat etti.

Genellikle dar gelirli vatandaşlar tarafından tercih edilen Pamucak’ın bu sağlıksız koşulları “fakirliğin gözü kör olsun” lafını bir kere daha haklı çıkardı. Kısa bayram tatili için Pamucak’ı seçen vatandaşlarla yapılan kısa söyleşiler de halkın manzaradan ne kadar rahatsız olduğu tekrar ortaya çıktı.

Vatandaşlar bu tesislerde düzenleme yapılması ve Pamucak’ta profesyonel bir idarecilik sergilenmesi konusunda hemfikir. Selçuk’un potansiyel değerlerinden bir tanesi olan Pamucak, amatör idarecilik anlayışı yüzünden ne yazık ki bu potansiyelini yeterince ortaya koyamıyor. 3 Günlük bayram tatili için Pamucak’ı tercih eden vatandaşlar tesislerde hiç ummadıkları manzaralarla karşılaştılar. Sorunlarına muhatap da bulamayan vatandaş, bu sorunları sadece alanda bulunan basın mensuplarına şikâyet etmekle yetindi.

Exit mobile version