site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi İlk Mezunlarını Verdi
25.05.2016
A+
A-

Selçuk’un ilk ve tek özel lisesi Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi ilk yılında 79 mezun verdi. Kuşadası Suhan 360 Otelde keplerin havaya atıldığı Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi mezuniyet töreni, renkli görüntülere sahne oldu.

Törene Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Çözüm Okulları Yönetim Kurulu ailesinden ve ÖZDER (Özel Öğretim Derneği) Başkanı Ahmet Akça; öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Hayri Padak konuşmasında geleceğin Türkiye’sinin birer yıldızı; geleceğin Türkiyesi olan gençlere seslenerek : “Bu başarıyı ve haklı gururu bizlere yaşatan bu gecenin kahramanları olan siz değerli öğrencilerimi yürekten kutluyorum. Emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu ve başarmanın gururunu yaşıyorsunuz şimdi. Bizlere her fırsatta güvenlerini esirgemeyen öğrencilerimizi ve bu başarının gerçek sahibi olan siz saygıdeğer ailelerini çalışma arkadaşlarım öğretmenlerim ve kurucu arkadaşlarım adına yürekten kutluyorum.” dedi.

ÖZDER Başkanı Ahmet Akça: “Çözüm Okulları olarak öğrencilerini sınavlarda en yüksel başarıyı gösteren öğrenciler olarak yetiştirmiyoruz. İçinde yarını değiştirecek enerjisi olan, sadece insanların değil insanlığında yer aldığı coğrafyalarda büyük hedefleri, büyük idealleri olan nesiller yetiştiriyoruz. Bu hedefle yola çıktık ve bu hedefimizi gerçekleştirme arzusundayız” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı: “İlçemizin ilk özel lisesinin mezuniyet töreninde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederim. İlçemizde özel ve farklı bir okul türü oldu. Belediye olarak eğitimi çok önemsiyoruz. İstiyoruz ki ilçemiz eğitimin her aşamasında her türünde var olsun. Selçuk Efes Meslek Yüksek Okulu bu yıl öğrenci alacak. İleriki zamanlarda daha çok bölüm açma hedefindeyiz. İlçe olarak hedeflerimizi gerçekleştirecek potansiyele sahibiz ve bunu da gerçekleştireceğiz” dedi.

Okul birincisi Saber Biricik, okul ikincisi Hilal Özgür ve okul üçüncüsü Okan Özkanlı oldu. Dereceye giren öğrenciler protokol üyeleri tarafından plaketle ödüllendirildi. Okul birincisi Saber Biricik, okul birincisi olmanın gururundan dolayı konuşmasını yaptı, okul yaş kütüğüne adını işledi.

Mezuniyet Töreni programı bayrak ve flama devir teslim törenin akabinde Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi 2015-2016 Dönem Mezunlarının kep atmasıyla sona erdi.

DSC_0453

DSC_3617

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.