site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Özel Misket Anaokulu İzcilik Kulübü 21-26 Mart Orman Haftasını Kutladı

Özel Misket Anaokulu İzcilik Kulübü 21-26 Mart Orman Haftasını Kutladı
25.03.2013
A+
A-

orman-haftasi (1)

Özel Misket anaokulu İzcilik Kulübü öğrencileri 21-26 Mart Orman Haftası sebebiyle Şirince İlköğretim okuluna gittiler. Çocuklara orman haftası ile ilgili bilgi veren Selçuk Orman İşletme Şefi Bülent KOYUNCU daha sonra çocuklarla birlikte Şirince İlköğretim okulunun bahçesine Çam fidanı dikti. Fidanlar dikitlikten sonra can suyunu veren öğrenciler çok mutlu oldular.

Orman sevgisi, ağacın korunması ve yaşatılması ile ilgili çalışmaların yoğun olarak işlendiği bu haftada öğrenciler okul dışında da çalışma yapmanın keyfini yaşadılar.

Özel Misket Anaokulu kurucusu Şerife Tuncer katkıları için Orman işletme şefi Bülent Koyuncu’ya ve Şirince İlköğretim Okulu öğretmeni Zehra Keser’e çok teşekkür etti.
orman-haftasi (2)

orman-haftasi (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.