site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özel Bilgi Çocuk Anaokulu Beyaz Bayrak Aldı

Özel Bilgi Çocuk Anaokulu Beyaz Bayrak Aldı
26.06.2014
A+
A-

Temiz-Okul-Beyaz- Bayrak (1)

Bilindiği gibi temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile okulların denetlenmesi sonucunda temizlik açısından 100 üzerinden 90 puan alan okullara beyaz bayrak verilmektedir. Proje kapsamında, çocukların ruh ve beden sağlığının korunması amacıyla, okul içi ve çevresi, idari birim, öğretmen odası, kütüphane, ısıtma durumu, spor ve tiyatro salonu, atölyeler, laboratuvarlar, revir, kantin, tuvaletler ve içme suları göz önüne alınarak değerlendirme yapılmaktadır.

Okul sağlığının iyileştirilmesinin teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan Özel Bilgi Çocuk Anaokulu “Beyaz Bayrak” ve “Sertifika” almaya hak kazandı.

Sertifika töreni, 20 Haziran 2014 Cuma günü İzmir Kız Lisesi’nde Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Vefa Bardakçı´nın katılımı ile yapıldı. Bardakçı törende “Toplum sağlığını korumak ve geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, Sağlık Bakanlığı’nın, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarının asli görevleri arasındadır. Okullarında bu kriterleri sağlamak için çalışarak Beyaz Bayrak alımında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Konu ile ilgili bilgi veren Özel Bilgi Çocuk Anaokulu Müdürü Halis Günhan, “Çocuklarımızın iyi yetişmesi için güzel ortamlarda bulunması çok önemli. Bize çocuklarını emanet eden velilerimiz bizim doğal ve sürekli müfettişlerimiz olduğu için aksaklıkları çabuk görüp, çabuk düzelterek kaliteyi sürekli yükseltiyoruz. Bu güzide mekândan yararlanmak isteyen herkesi okulumuza bekliyor, yeni eğitim öğretim için erken kayıt avantajlarımızdan yararlanmalarını arzu ediyoruz. Özel Bilgi Çocuk Anaokulu olarak Beyaz Bayrak alımında emeği geçen öğretmen, memur ve personele özellikle olumlu katkıları olan velilerimize teşekkür ederim” dedi.

Temiz-Okul-Beyaz- Bayrak (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.