Selçuk Haber

Özcan Işık’tan Önemli Projeler

ozcan-isik-aday

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işık’ın, Pamucak ve Küçük Menderes ile ilgili açıkladığı projeleri Selçuk’ta gündem yarattı. Işık, yıllardır çözülemeyen Küçük Menderes soruna çözüm üretmek amacıyla yola çıktıkları vurgusunu yaptı.

Efes, Meryem Ana, St. Jean Kilisesi, Ayasuluk Kalesi gibi dünyanın en gözde yerleşim alanlarından biri olan ve Türkiye’nin en uzun plajına sahip olan Selçuk ilçesinin artık bu makus halinden kurtulması için gerekli olan tüm gayreti göstereceğinin altını çizen CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işık, Turizmin göz bebeği dediğimiz İlçemizin bu güzel denizine şu anda Küçük menderesten gelen zehirli evsel ve sanayi atıklar akıyor.  Bu da 12 km.lik sahilimizi büyük ölçüde tehdit altına alıyor” dedi.

Bu konuyla ilgili önemli proje çalışmalarının olduğunu belirten Işık, Küçük Menderes nehrinden akan suların arıtılıp tarımda kullanılabilir hale getirilebileceğine dikkat çekti. Başkan Aday adayı Özcan Işık, böyle bir arıtmaların dünyada çeşitli örneklerinin olduğunu, teknolojinin bu konuda ilerlediğini, dolayısıyla Selçuk ve çevre ilçeleri tehdit altına alan Küçük Menderes sorununun çözüme kavuşacağı müjdesini verdi.
HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

Exit mobile version