Selçuk Haber

Özcan Işık: Selçuk Benimle Bir Yılda Marka Olur

ozcan-isik-chp-selcuk (1)

Yerel seçimlere yedi ay kala partilere müracaatlarını yapan ve adayı adayı olduklarını açıklayan siyasetçiler tanışma turlarlarına başladı.

İlçedeki sivil toplum kuruluşları ile kurumları ziyaret eden ve CHP’nin aday adayları arasında en güçlü isme sahip olan Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, ilçenin yerel gazetelerinden Efes-Selçuk Gazetesini ziyaret etti.

Efes Selçuk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Çemrek ile Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni ve İHA muhabiri Nilüfer Öztürk Silay‘ı ziyaret eden Başkan Işık, Belevi’de yaptığı başarılı çalışmalarından sonra bir dönem de Selçuk’a hizmet etmek istediğini söyledi. Bu konuda dernek, oda ve tüm sivil toplum kuruluşu temsilcilerini önemsediğini belirten Işık,  kendisine görev verildiği taktirde, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edeceğini belirtti.

İnternet habercisi Mehmet Uyaroğlu‘nun da hazır bulunduğu ziyarette CHP Aday adayı Işık,  ortak kararlar alarak hep birlikte ilçeyi yöneteceğiz dedi. Yerel basının ilçedeki öneminden de bahseden CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işık, “Vatandaşın menfaatleri ile Belediyenin menfaatleri nerede kesişiyorsa ben ordayım” diyerek, belediye başkanlık görevi bittikten sonra herkesle rahatlıkla çay içmek istediğini söyledi. CHP’li Işık; Halkı yanına alarak, Selçuk’u bir yıl içerisinde marka yapacağını da iddia etti.

Exit mobile version