Selçuk Haber

Osman Başterzi AK Parti’den Adaylığını Açıkladı

osman-basterzi-adaylik

İzmir İl Başkanı Akay’ı ziyaret eden Osman Başterzi, “Kendisini aday adaylığım konusunda bilgilendirdim ve bu konudaki görüşlerinin benim açısından önemli olduğunu, partimin görev verdiği her yerde partimin bir neferi olarak çalışacağımı belirterek hedefimin Selçuk’ta 25 yıldır süre gelen CHP iktidarını sonlandırmak olduğunu belirttim” dedi.

Başterzi Selçuk’ta CHP iktidarını sonlandırma için yola çıktı
Mart 2014 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti’den aday adayı olacaklar yavaş yavaş sahneye çıkmaya başladı.
 
Yerel Seçimlerde aday adayı olacaklar için başlayan seçim takvimi işlemeye başlarken, parti yönetim kurulu üyelerinin yapılacak olan yerel seçimlerde adaylık süreci de buna bağlı olarak start aldı.
 
AK Parti’nin kurumsal kimlik yapısı ve etik kuralları çerçevesinde aday olacakların ilk önce bilgilendirmek amacı ile ziyaret ettikleri İl Başkanlığı geçtiğimiz gün hareketli saatler yaşadı. Birçok il yönetim kurulu üyesi Belediye Başkan Aday adaylıkları için görüşlerini almak ve bilgilendirmek için İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ı İl Başkanlığında ziyaret etti.
 
Bu anlamda İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ı ziyaret eden İl Yönetim kurulu Üyesi Osman Başterzi de Selçuk Belediye Başkan Aday adaylığı için Ömer Cihat Akay’a ziyaret etti, bilgi verdi ve görüşleri aldı.
 
Ziyaret sonrası görüşlerini açıklayan İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Başterzi, “Partimizin çalışma prensipleri ve kurumsal kimliği açısından Selçuk Belediye Başkan Aday adaylığım konusunda il başkanımız Sayın Ömer Cihat Akay’ı ziyaret ettim. Kendisini aday adaylığım konusunda bilgilendirdim ve bu konudaki görüşlerinin benim açısından önemli olduğunu, partimin görev verdiği her yerde partimin bir neferi olarak çalışacağımı belirterek hedefimin Selçuk’ta 25 yıldır süre gelen CHP iktidarını sonlandırmak olduğunu belirttim” dedi.
 
Başterzi sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın İl başkanımda adaylığımı memnuniyetle karşıladığını, 8 yıldır AK Parti camiası içinde görev yaptığımı, Selçuk Belediye Başkanlığının da üstesinden gelebileceğimi ve bu  onurlu görev için çıktığım yolda hep bizimle birlikte olacağını belirterek, samimi ve içten davranışları ile bizlere güç ve destek verdi” diyerek, adaylık başvurusunu önümüzdeki günlerde ilçe başkanlığına yapacağını belirtti.

Exit mobile version