site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Osman Başterzi adaylık dosyasını teslim etti

Osman Başterzi adaylık dosyasını teslim etti
12.11.2018
A+
A-

Selçuklu işadamı Osman Başterzi AK Parti ilçe teşkilatında düzenlenen ihtişamlı törenle AK Parti’den 31 Mart 2019 Belediye Başkanlığı seçimleri için resmi aday adaylığı başvurusunda bulundu. Uzun süredir aday olması beklenen Başterzi adaylık dosyasını yeni ilçe Başkanı Halil Düztaş’a teslim etti. Adaylık konuşmasında iddialı açıklamalar yapan Osman Başterzi Selçuk Belediye Başkanlığına talip olduğunu ve tek amacının Selçuk’a hizmet olduğunu söyledi.

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Selçuk AK Parti’den aday adayı müracaatında bulunan Başterzi; “Selçuk ilçemizi layık olduğu en üst düzeye taşıyacağımıza ben ve ekibim inandık. Bu inançla ilçemize hizmet etmek adına yola çıktık.Şunu önemle belirtmek isterim ki; bu görev bize verilirse bizim yönetim anlayışımız adalet ve istişare odaklı olarak ortak aklı öne çıkaran bir anlayış çerçevesinde olacaktır” dedi.

Başterzi sözlerine şöyle devam etti; “Halkımızın yoğun bir talep ve teveccühü ile, kıymetli büyüklerimizin de olurlarını alarak 2019 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu ilan ediyorum. Sizlerin desteği, rabbimin inayeti ile hedeflerimize ulaşma konusunda azami gayret göstereceğimi iddia ediyorum. Selçuk’a borcumuzu ödemek maksadıyla çıktık biz bu yola. Tek bir amacım var bu şehre hizmet etmek. Önce partimin sonra hemşerilerimin onay vermesi durumunda Selçuk’a şükran borcumu ödeyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Selçuk’un kalkınması, marka kent olması, Selçukluların daha güzel bir yaşam sürmesi, istihdamın arttırılması için adayım. Bu kenti birlikte yeniden inşaa edeceğiz. Allah çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın” dedi.

Başterzi adaylığını açıklamasının ardından kendisini desteklemeye gelen konukları tek tek gezerek teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.