site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Önce meclis katibi oldular sonra istifa ettiler

Önce meclis katibi oldular sonra istifa ettiler
01.02.2016
A+
A-

Yaklaşık iki yıldır Selçuk Belediye Meclisinin divan katip üyeliğini yapan Fuat Kırıtak ve Nalan Başdemir’in Şubat ayının ilk meclisi öncesi istifalarını vermesi meclisi ve ilçeyi karıştırdı. Soğuk rüzgarların estiği meclis toplantısında divan katip üyeliğine hiç kimse talip olmaz iken yapılan kapalı oylama sonucu Osman Başterzi ve Hakan Bayraklı 10 oy alarak divan katipliğine seçildiler.

BAŞTERZİ VE BAYRAKLI İSTİFA ETTİ
Yapılan seçime itiraz ederek bu görevi kabul etmeyeceklerini söyleyen Başterzi ve Bayraklı meclis divan katipliğinden istifa ettiler. Yeni meclis divan katiplerinin kim olacağı merakla bekleniyor.

Yapılan seçim sonucunda Meclis üyelerinin aldığı oylar;
İbrahim Soğutmaz: 3
Volkan Tabak: 3
Osman Başterzi: 10
Hakan Bayraklı: 10
Boş: 2
Sonuçların açıklanmasının ardından Osman Başterzi söz alarak; ” Hür irademle Böyle bir görevi kabul etmeyeceğimi belirtmek istiyorum” dedi.
Hakan Bayraklı ise; ” Bende aday olmadığım bir şeyi kabul etmiyorum ” dedi.
Meclis toplantısı sonunda Hakan Bayraklı ve Osman Başterzi istifa dilekçelerini sunarak katip üyeliğinden istifa ettiler.
Meclisin ikinci oturumu cuma günü yapılacak.

IMG_20160201_191106

YORUMLAR
  1. tarık dedi ki:

    şaka gibisiniz 🙂
    sesli güldüm çok buna .
    banane ben oynamıyorum dermiş gibi aynı.

  2. deniz dedi ki:

    ne günlere kaldın be selçuk, görün işte iktidarı, alın size akp yönetimi.
    bence yarın seçim olsa ilçede akp nin bir daha seçim kazanması imkansız olur.

  3. seçmen dedi ki:

    Bu gidişte hatalar zinciri çoğalarak devam ediyor.Artık bundan sonra Selçuk bir hizmet ve yatırım fırsatı yaratamaz.Bu hataları yapan Selçuk halkı çok iyi biliyor.bilen ama bilmezden gelenleri de çok iyi tanıyor.Selçuk elli kuruş ekmek satmakla,yurt dışı gezilere yandaşlarla çıkarma yapanlardan bir beklentisi kalmamıştır.Merkezi hükumetin yatırımları gelecek diye oy verenlerin hevesleri kursağında kalmıştır.Selçuk’un kaderi,kızmakla gülmek arasında kalmaya devam ediyor.Yazık oluyor!!!

  4. Anonim dedi ki:

    Çocuklar küsmüş ben oynamam diyor. SIKIYORSA MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA EDİN DE GÖRELİM…