site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Öğretmenlere Sertifikaları Verildi

Öğretmenlere Sertifikaları Verildi
15.12.2012
A+
A-

hayat-boyu-egitim-kursu (1)Hayat Boyu Eğitim Kursunu Tamamlayan Öğretmenlere  Sertifikaları Verildi.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 30 Rehber Öğretmene katıldıkları kursu başarıyla tamamladıklarından kurs sertifikaları verildi. Selçuk Turizm Otelcilik Lisesi’nde 14 gün süren, 0-18 yaş Aile Eğitimi eğitmeni yetiştirme kursunu tamamlayan Rehber Öğretmenlere sertifika verme törenine; Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Eğitim Genel Müdürü Doç.Dr. Mustafa Kemal Biçerli, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Yazı İşleri Müdürü M. Veysel Badem, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Özduran, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Çakal katıldı

Törende konuşma yapan Genel Müdür Doç Dr. M. Kemal Biçerli, Genel Müdürlük olarak Halkın eğitimi konusunda belli bir kalıbımız yok, ihtiyaç ve talebe göre güncel ve uygulamada yeri olan faydalı kurslar açıyoruz. Biz buna durumdan vazife çıkarmak diyoruz, her duruma göre her türlü eğitimi istendiği taktirde açarız. Çocuk ve Aile eğitimi en çok önem verdiğimiz başlığımız. En önemli eğitim, insana verilen eğitimdir, bizler Hz.İnsanla meşgulüz. Uzaktan yakından bu eğitime gelen herkese çok teşekkür ediyorum, yaklaşan yeni yılınızı da tebrik ediyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum, dedi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı da yaptığı konuşmada; Bu eğitim ülkemizin birçok yerinde yapılıyor, ama bir Genel Müdürün gelip teşrif etmesi bizim için bir şanstır. Değerli arkadaşlar eğitimin çok önemi var. Dinimizin ilk emri oku’dur; Hz Ali “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum” diyor. Fatih Sultan Mehmet Han’ın Hocasına gösterdiği ihtimamı hepimiz biliyoruz. En güzel eğitim Ailede başlar, nesillerin eğitimi de Ailenin eğitilmesiyle oluşur. Bir bireyi eğittiğinizde o bireyi kurtarırsınız, fakat bir aileyi eğittiğinizde kuşakları kurtarırsınız. Hayat boyu öğrenme, öğrenmenin yaşı yoktur diyor. Başta Genel Müdürümüz olmak üzere tüm öğretmen ve kursiyerlere İlçem adına teşekkür ediyor, sertifikalarınız hayırlı, uğurlu olsun diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum, dedi.

Daha sonra Hizmet içi eğitimlerini tamamlayan Öğretmenlere sertifikaları verildi ve beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler.

hayat-boyu-egitim-kursu (2)

hayat-boyu-egitim-kursu (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.