site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Öğrencilerimizin Sağlığı Herşeyden Önemli

Öğrencilerimizin Sağlığı Herşeyden Önemli
12.03.2020
A+
A-

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Türkiye ve Dünya’da gündemde olan Corona Virüsüne karşı geniş tedbirler aldı.

Tüm Kampüs ve servisler de dahil olmak üzere Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte edildi. Bunların yanı sıra okul çalışanları olarak maske ve eldiven kullanımına özen gösterildi. Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte okul hemşiresi tarafından öğrencilere virüsten korunmak adına bilgiler verildi. Corona Virüs salgını nedeniyle ilan edilecek olası bir tatil durumunda öğrencilerin eğitiminden geri kalmamaları adına hazırlıklar yapıldı. Bu hazırlıklar sonucunda tüm kademe öğrencilerin Online eğitim ile dersleri takip etmeleri mümkün olacaktır.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Kurucusu Yıldırım BAYTEKİN; “Kampüsümüzün her köşesi rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak, Nano gümüş iyon teknolojisi ile dezenfekte ediliyor. Nano gümüş teknolojisi ile virusler 3 ile 6 ay süresince etkisiz hale gelmektedir. Öğrencilerimizin sağlığı her şey den önemli” diyerek geniş tedbirler alındığını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.