site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Nişanyan Bu Kez Hadisle Tahrik Etti

Nişanyan Bu Kez Hadisle Tahrik Etti
02.01.2013
A+
A-

sevan-nisanyan-hadisle-tahrik-ettiTaraf gazetesi eski yazarı Ermeni Sevan Nişanyan, İslâm dini üzerinden tahriklerini devam ettiriyor. Nişanyan, bu kez de “Allahsızlık” hezeyanında bulunarak provokasyonunu sürdürdü.

Geçtiğimiz Ekim ayında Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (sav) yönelik hakaretleri halen hafızalarda duran Sevan Nişanyan, provokasyonlarına devam ediyor.

Amerika başta olmak üzere pek çok dünya ülkesinde gösterime giren ‘Innocence of Muslims’ filmi sonrasında yaptığı yorumunda Peygamberimiz Hazreti Muhammed (sav) için “Bundan yüzlerce yıl önce Allah’la kontak kurduğunu iddia edip bundan siyasi, mali ve cinsel menfaat temin etmiş bir Arap lideriyle dalga geçmek nefret suçu değildir” diyen Taraf gazetesi eski yazarı Sevan Nişanyan, bu kez de “Allahsızlık” hezeyanında bulunarak provokasyonunu sürdürdü.

HADİS’İ ÇARPIK ZİHNİYETİNE ALET ETTİ

Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (sav), “Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar. Sonra, anne-babası onu Hıristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar” şeklindeki hadisini tahrif ederek hedef alan Nişanyan, kutsal değerlerimize Facebook adresi üzerinden saldırdı.

Nişanyan, Hazreti Peygamber’in (sav) bu sözlerinin başına ‘yanlış’ ibaresi koyduktan sonra ‘doğru’ ibaresini koyarak bu sözün muharref halini yazdı: “Her doğan allahsız doğar, onu anası, babası ve nüfus memuru Müslüman, Hıristiyan veya Yahudi yapar.”

Nişanyan’ın bu sözün altına “Hz. Sevan” diye yazması da dikkat çekti. Nişanyan’ın bu hezeyanlarına pek çok Facebook kullanıcısı da tepki gösterdi.

Nişanyan ahlâksızlığına tepki gösteren kullanıcılardan Bilgin Erdoğan, “Bir şeyden her şey yapan ve her şeyi bir şey yapan her şeyin yaratıcısı olan O Tek Şey’den başka kim olabilir?” derken, Nesrin Demir de “Çok zavallısınız, sizin gibilerle uğraşmak inan boş, zaman kaybı” ifadeleriyle Nişanyan’a şamar niteliğinde cevap verdi.

Kaynak: YENİ AKİT

nisanyan-hadisle-tahrik-etti

YORUMLAR
  1. selcuktan bir vatandas, dedi ki:

    bu tip bir insanin selcugumuza yakismadigina eminim, selcuk ve sirince bu isimle anilmamali,

  2. selçuk halkı dedi ki:

    en azından selçuk ve şirince halkı bir tepki göstermeli artık

  3. vatandaş82 dedi ki:

    oda biliyor ben nerde yaşaya bilirim selçukta kimsenin dokunmucagını biliyor egerki iç anadolu karadeniz dogu anadolu bölgesinde birgün yaşatmazlar anlayan anladı