site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Neşe Erberk Bornova Anaokulu’ndan Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Neşe Erberk Bornova Anaokulu’ndan Coşkulu 23 Nisan Kutlaması
22.04.2015
A+
A-

IMG_9660

Neşe Erberk Bornova Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı için hazırladıkları gösteriyle veli ve öğretmenlerden tam not aldı.

Gösteride müzik, dans, şarkılar ve şiirler eşliğinde TÜM yeteneklerini sergileyen minikler, Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği günde Atatürk çocuklarına yakışır bir kutlama gerçekleştirdi. Büyük beğeni toplayan gösteri uzun süre ayakta alkışlandı. Ellerinde bayraklarla ve marşlar eşliğinde gösterilerine son veren minikler ailelerine duygulu anlar yaşattı.
Törende açılış konuşması yapan Neşe Erberk Bornova Anaokulu Müdürü Sinem Orman “Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yetiştirdiğimiz çocuklarımız geleceğin Türkiye’sinin hayallerini ve coşkusunu yansıtacak gösteriler sergilediler. Dünyada ilk ve tek çocuk bayramına sahip bir millet olarak çocuklarımızla bu özel güne yakışır bir kutlama gerçekleştirdik; çok mutlu ve gururluyuz” dedi.

Neşe Erberk Bornova Anaokulu Kurucusu Nazlı Kayı “Çocuklar bizim geleceğimiz, onların bilinçli yetişmeleri aydınlık geleceğimiz için çok önemli. Biz de bu sebeple Neşe Erberk Bornova Anaokulu’nda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilinçli cumhuriyet çocukları yetiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

IMG_9427

IMG_9636

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.