site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Nemlendirici Krem Ne İçin Kullanılır?

Nemlendirici Krem Ne İçin Kullanılır?
01.04.2021
A+
A-

Senenin her mevsiminde her cilt tipi nemlendirilmeye ihtiyaç duyar. Cilt tiplerine göre farklılaşan nemlendiriciler, her gün düzenli olarak kullanıldığında daha sağlıklı ve daha canlı bir cilde sahip olunabilir. Özellikle kış aylarının soğuk günlerinde cildin daha fazla kuruması, nemlendirici krem ihtiyacını arttırır.

Nemlendirici Krem Nasıl Seçilir?
Nemlendirici krem seçilirken cilt tipi de göz önünde bulundurulmalıdır. Yağlı cilde sahip olan kişiler ile kuru cilde sahip olan kişiler için aynı nemlendirici krem aynı etkiyi gösteremez. Özellikle kuru cilde sahip kişilerin su bazlı nemlendirici kullanması daha uygundur. Bunun gibi farklı içerikte birçok nemlendirici krem vardır. Cilt sorunlarına bağlı olarak da nemlendirici kremler çeşitlenebilir.

Örneğin yaşlı bir cilde sahipseniz ve yenilenmesini istiyorsanız kolajen içeren kremlerden tercih edebilirsiniz. E vitaminli nemlendirici kremler de cildin ihtiyacı olan vitamini sağladığı için oldukça sık tercih edilir.

Bu tür kremler seçilirken içeriğine de bakılmalıdır. Paraben veya parfüm içeren nemlendirici krem çeşitlerinin cilde zararlı olduğu herkes tarafından bilinir. Cildiniz için en uygun nemlendirici krem için
https://www.dermolisa.com/nemlendirici-krem sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.