Selçuk Haber

Nefesimiz Kesiliyor

dutlu-yol (4)

Yıllarca Selçuk halkının oksiijen ihtiyacını karşılayan, büyük şehirlerdeki elit yerleşim bölgelerinin benzerini yapmak için milyonlarca lira dökmeye razı olduğu Sabri Yayla Bulvarı, ya da bilinen ismiyle Dutlu Yol, bugünlerde eski günlerini arıyor.

Yürüyüş yolu mu çöplük mü?

Yolu Selçuk’tan geçenlerin gıptayla baktıkları bu bölgemiz bakımsızlıktan tanınmayacak ve içine girilemeyecek halde. Selçuk Belediyesi, ilçemizde spordan sorumlu kurum ve kişiler, halkımıza ve özellikle gençlerimize sabahları başta olmak üzere günün her saati keyifli spor yapma imkanı veren Dutlu Yol’u en azından eski haline getirmek yerine, son zamanlarda Deve güreşlerinin nereye verileceği, hangi futbol kulübünün daha büyük ve daha çok paraya ihtiyacını olduğunu tartışmaktan asıl görevlerini unuttular.

Sadece Selçuk değil, tüm çevre İlçelerden özel günlerini karelemek ve en mutlu anılarını ölümsüzleştirmek adına Dutlu yolu kullanan vatandaşlar, şu an ki tablo karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyecek duruma geldiler. Işıklandırılma olmaması nedeni ile geceleri kullanıma açık olmayan dutlu yol, ne yazık gençlerimizin alkol ve uyuşturucu mekanı haline geldi.

Exit mobile version