Selçuk Haber

Müşteri ilişkilerini yönetmeyi öğrendiler

Ticaret Odası tarafından düzenlenen Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) Eğitimi Selçuk’ta ilgi uyandırdı. İletişim Uzmanı ve eğitimci Dilek Selçuk tarafından verilen eğitime ticaret ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren üyeler ve onların müşteri ilişkileri alanındaki personelleri ile Oda yöneticileri katıldı.

Kütüphane Eğitim Salonunda düzenlenen eğitimde “müşteri kimdir? Müşteri ile tüketici arasındaki farklar, kuşaklar açısından müşteriye yaklaşım nasıl olmalı, dinlemenin önemi, şikayet ve önerilerin takibini nasıl yapmalıyız gibi konular ele alındı, uygulamalar yapıldı.

STO Başkanı Koray Yolcu satış teknikleri, müşteri ilişkileri yönetimi konularının her işletmenin ihtiyaç duyduğu konular olduğunu belirterek Ticaret Odası olarak bu yıl bunun gibi konulara ağırlık vererek kentimizdeki işletmelerimizin donanımları geliştirmeyi amaçlıyoruz dedi. Yolcu eğitim konusuna kurum olarak büyük önem verdiklerini belirterek, “eğitimler konusunda üyelerimizin taleplerini sürekli alıyoruz, bu talepler tek tek değerlendirilerek gerekli hazırlıklar ekibimiz tarafından yapılıyor. Katılımın gitgide arttığını görmek bizi memnun ediyor” dedi.

Exit mobile version