site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Mustela ile Bebeklerin Cildini Koruyun

Mustela ile Bebeklerin Cildini Koruyun
27.02.2020
A+
A-

Bebekler, annelerin en değerlileridir. Bu nedenle anneler, onların narin ve hassas cildini korumak için, her zaman en iyisini tercih ederler. Dermokozmetik bebek bakımı denildiğinde ilk akla gelen isim ise, mustela yenidoğan ürünleridir. Ürün; ,çeriğindeki doğallık ve bebek cildini koruma özelliği için, annelerin güvenle tercih edeceği ender markalardan biridir.

Mustela, sadece bebekler için değil, anne adaylarının da kullanabileceği bir üründür. Hamilelik esnasında çatlak oluşumunu engelleyen mustela çatlak karşıtı yağı ile, doğum sonrası oluşan çatlakların giderilmesini sağlayan çatlak kremi ise anneler için özel olarak üretilmiştir.

Mustela Bebek Ürünleri Nelerdir?

Yeni doğan bebeklerin vücut ve saç temizliği için, klinik testlerle güvenilirliği kanıtlanmış mustela bebek şampuanı tercih edilmelidir. Alanında tek olmanın gururunu yaşayan bebek şampuanı, bebeklerin hassas ciltlerine zarar vermeyen, kokusuz, boya katkısız ve toksik koruyucu içermemesi nedeni ile, gönül rahatlığıyla kullanılabilmektedir.

Mustela pişik kremi ise, bebeklerin ciltlerini kızarıklık ve pişik gibi olumsuzluklara karşı koruyarak, özellikle geceleri rahat bir uyku geçirmelerini sağlayacaktır. Mustela stelatopia serisi ile de, hem cilt temizliği yapılabilir, hem de bebeklerin sakinleşip rahatlaması için, yapılan masajlar için kullanılabilir.

Bunun haricinde minik bebeklerin anneleri de düşünülerek, onların bakımlarını karşılayacak nitelikte olam mustela maternite ürünleri de anne ve anne adayları için güzel bir seçenektir. https://www.kozmela.com/mustela sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.