site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Müslüm Gürses’in Son Sözleri Son Fotoğrafı

Müslüm Gürses’in Son Sözleri Son Fotoğrafı
03.03.2013
A+
A-

MUSLUMGURSES-SON-FOTOGRAFYusuf Ziya Oran, usta sanatçı Müslüm Gürses’in ameliyat öncesindeki son sözlerini açıkladı. Usta sanatçı Müslüm Gürses’in ameliyat öncesindeki son sözleri: Hayat bana zordu ama güzeldi…

Arabesk müziğinin baba lakaplı sanatçısı Müslüm Gürses, 15 Kasım 2012 Perşembe günü geçirdiği bypass ameliyatından sonra karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı.

Sanatçı Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Müslüm Gürses’in en yakındaki isimlerden biri olan Yusuf Ziya Oran Gürses hayatını kaybetmeden önce onun son sözlerini açıklamıştı.

AMELİYAT ÖNCESİ MÜSLÜM BABA’NIN SON SÖZLERİ

Müslüm Gürses’in yapımcılığını yapan Yusuf Ziya Oran ise Gürses’in son sözlerini şöyle anlatmıştı;
muslum_gurses
“Ameliyattan bir gün önce albüm çalışması için stüdyodaydık.Yeni şarkısı Veda’yı okudu ve bana dönüp, “Bu ameliyat beni korkutuyor. Eğer ölürsem albümün adını Veda koyarsın. Ölmezsem başka bir isim koyarız.” dedi.

HAYAT BANA ZORDU

Ameliyata girmeden çok kısa bir süre önce de bana şöyle dedi; ‘Hayat bana zordu ama güzeldi.. Herkesten tek isteğim var, haklarını helal etmeleri.” şeklinde konuştu.

SON FOTOĞRAF

Müslüm Gürses, ameliyattan bir saat önce doktorların isteği üzerine 37 yıllık bıyıklarını kesmiş. Sonra da mavi pijamalarını giyip Nevzat Takmaz’a gülümseyerek bu pozu vermişti. Cep telefonuyla çekilen bu fotoğraf Gürses’in ameliyat öncesi son fotoğrafı oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.