site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Murat Taşer, Selçuk Teşkilatını Ziyaret Etti

Murat Taşer, Selçuk Teşkilatını Ziyaret Etti
10.04.2014
A+
A-

murat-taser

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığında 2 büyük adaya bilgisiyle rakip olan MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, MHP Selçuk İlçe teşkilatını ziyaret etti.

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, İzmir Teşkilat Başkanı Selahattin Şahin ile birlikte seçim sonrası durum değerlendirmesi yapmak üzere yaptıkları ziyarette, MHP Selçuk İlçe Başkanı Ali Gümrah, MHP Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür, Selçuk Belediyesi Meclis Üyeleri Yaşar Yılmaz ve İbrahim Soğutmaz ile birlikte birçok partili Taşer’i ağırladı.

Bizim hedefimiz bu oranlar değildi. Maalesef bu zinciri kıramadık diyen Murat Taşer partililerle birlikte 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirdiler. Murat Taşer basına verdiği demeçte “Belediye Meclis Üyesi çıkardığımız ilçelerimizi dolaşıyoruz. Foça’dan başladık ve şuan 9. ilçemiz olan Selçuk’a geldik. Hem belediye başkan adaylarımızı ziyaret ettik, hem de belediye meclis üyelerimiz ile bir durum değerlendirmesi yaptık. Bu süreç içerisinde piyasa gereği 5 gün içerisinde belediye meclislerin toplanması gerekmektedir. İhtisas komisyonların hazırlanması ve belirlenmesi gerekmektedir. Yine belediyenin çeşitli unsurların değerlendirileceği toplantının yapılacağı günlerdi. Bu konular için görüş alış verişinde bulunduk” dedi.

Arkadaşlarımızın morallerinin son derece yüksek olması, bizi tekrar sevindirdi diyen Murat Taşer “Biz Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, seçimde oylarımızı arttırmamıza rağmen, bizi mutlu etmeyen sonuçlarla karşılaştığımızın gerçeği ile arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Bizim hedefimiz bu oranlar değildi. Maalesef bu zinciri kıramadık. İki kutuplu seçim atmosferini yaramadık. Mutlaka milletimiz ve seçmenimiz doğruyu karar vermiştir. Önümüzdeki günlerde, böyle olaylarla tekrar karşı karşıya kalmayalım diye mücadelemizi bu günden itibaren başlattık. Vatandaşlarımız ile aynı teması sürdüreceğiz” dedi

Taşer ayrıca 57 Meclis üyesi ile birlikte 2 Belediye Başkanlığını kazandıklarını belirtirken “İzmirli seçmenlerimizi önünde bir sınava hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi, mensubu olarak şerefle ve gururla meclis üyelerimizin yapacağı icraatı bekliyoruz” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde partisinin oylarını 3 kat yükselten MHP Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür ile ilgili ise “İzmir’de belediye başkan adayları içerisinde performansı en yüksek olan arkadaşlarımızdan bir tanesi. Muazzam mücadele sergiledi. Çok büyük bir teveccüh kazandı. Kamuoyundan gelen bütün pırıltılar bu işi en iyi yapabilecek kişilerden biri Levent Görür olmasına rağmen, mevcut tahtaravelli siyasetinin kurbanı oldu. Çok büyük bir mücadelenin, onurlu bir mücadelenin elimizden geldiği kadar yapmış olduğumuz bu çalışmanın sonucunda da bu onuru ve gururu taşıyoruz ikimiz de” dedi.

İzmir Teşkilat Başkanı ve Büyükşehir Başkan adayının yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Levent Görür “Aslında İzmirliler kaybetti. Çünkü belediyecilik denildiğinde İzmir’de ilk akla gelen isimlerden bir tanesi Sayın Murat Taşer’dir. Bizler bu seçimin basın tarafından dışında bırakıldık. Murat Bey’i tanıtmadılar. Murat beyi halka güzel yansıtmadılar. Binali Yıldırım’a baktığın zaman veya Aziz Kocaoğlu’na baktığın zaman Murat Bey, onların ustası durumunda belediyecilik konusunda. İkisi de Murat beyin çırağı bile olamazlar. Ne hikmetse paraların döndüğü, siyasi rantların döndüğü, iktidarın gücünün ve belediyenin gücünün kullanıldığı bu ortamda biz Büyükşehir olarak ta ilçeler olarak ta elimizden gelen her şeyi yaptık. Elimizden bu kadar geliyordu. Şuan kendisi geldi sağ olsun. Belediyecilik hakkında, meclis üyeleri hakkında yapılması gereken işler hakkında bilgiler verdi. Bilgilerine değer veriyoruz. Selçuk’un bundan sonraki sorunları için kendisinden bilgiler alacağız” dedi.

30 Mart seçimlerinden sonra ilk defa seçim değerlendirmesi yapan Levent Görür “Kaybettiğimize inanmıyorum. Sizlerde biliyorsunuz ki birçok insan keşke demeye başladı. Bizlerden bunları beklemiyorlardı. Böyle olacağımızı ve bu durumlara geleceğimizi gerçekten beklemiyorlardı.  İnanmadılar ama bizler söyledik. İnanın bize dedik. Biz bu işi namusumuz olarak gördük dedik. Takdir halkımızın, kızamayız herkesin bir siyasi görüşü vardır. Biz hiçbir şey olmamış gibi çalışmalarımıza kaldığımız yerlerden devam ediyoruz. Hep beraber büyüklerimiz ile beraber yürüyoruz” dedi.

Yorgun olmadıklarını, bıkkın olmadıkları belirten Görür “Biz bitikte olsak küllerimizden doğmayı her zaman becermişizdir. Şuan küllerde yok. Ortada bir ateş var. Bu ateşi daha da büyüteceğimizi inanıyoruz” dedi.

Haber : Selçuk Gazetesi

murat-taser

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.