site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Milletvekili Sait’ten Başkan Bakıcı’ya Ziyaret

Milletvekili Sait’ten Başkan Bakıcı’ya Ziyaret
15.04.2014
A+
A-

ziyaret1

AKP İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Selçuk Belediye Başkanlığı görevine başlayan Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Başkanlık görevi için Bakıcı’yı tebrik etmeye gelen Milletvekili Sait,  Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’ya yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Bakıcı “Selçuk için yeni bir dönem başladı. İnsan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile çalışmalarımıza yön vereceğiz. Bu sonucun herkes açısından hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ayrıca gün içerisinde ziyaretleri kabul etmeye devam eden Başkan Bakıcı’yı Selçuk Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı ile Yönetim Kurulu Üyeleri de ziyaret ederek, Başkan Bakıcı’ya başarı dileklerini iletti.

ziyaret2

YORUMLAR
  1. eskı selçuklu dedi ki:

    sonunda sizi o koltukta gördüm ya mutlu oldum lakin ve umarım çalışmalarınızla selçuğu geliştirip bisde geri dönüş yaparız inş:(

  2. Anonim dedi ki:

    Bu M.vekilinin adını yeni duyduk. Büyük ihtimalle Tayyibin dediği tuzluklardan biri..