site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’li Kılıç: Tek can, tek yürek, biz olmak için

MHP’li Kılıç: Tek can, tek yürek, biz olmak için
27.10.2015
A+
A-

senemkilic-mhp

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç yolsuzluğun, adam kayırmacılığın, benden değilsen sana ekmek yok zihniyetinin toplumsal yapının tüm kademelerine sirayet ettiğini ifade etti.

Her köşe başında konumlanmış kendi dar kesimleri dışında kalan vatandaşlara taşeronu, 4C’yi, geçici sözleşmeyi, emekli olup da maaşını alamamayı reva gören bir zihniyetin ülkeyi 13 yıldır yönettiğini söyleyen Kılıç, “Çalma çırpmada akıllarının üstüne akıl olmayanlar, iş devlet yönetmeye geldiğinde çocuk aklına sahipler. Her önlerine gelen tarafından kandırılıyorlar. Bir insan kanabilir, kandırılabilir ama devlet bir üst akıl organizasyonudur. İlkeleri, hedefleri doğrultusunda kararlar alır, uygulamaya koyar. Adalet ve Kalkınma Partisi bu kadar kolay kandırılıyorsa nedeni Türkiye Cumhuriyeti’ni Türkiye Cumhuriyeti yapan üst aklımız Atatürk ilke ve inkılaplarını bir köşeye bırakmasından ve binlerce yıldır süre gelen Türk milletinin devlet geleneklerini yerle bir etmesinden dolayıdır. Atamızın biz gençlere Nutuk’ta bulunduğu uyarılar maalesef geçtiğimiz 13 sene içinde tek tek gerçekleşmiştir. O zaman yapmamız gereken dahili ve harici bedbahtlara karşı hep beraber tek can, tek yürek olmaktır, biz olmaktır” diye konuştu.

PARÇALANIP KAYBOLMAYA İZİN VERMEYİZ

Atatürk ilke ve inkilaplarının işine gelince kullanılacak, işine gelmeyince bir kenara itilebilecek kavramlar olmadığını söyleyen Senem Kılıç, “13 yıldır maalesef Atatürk ilke ve inkılaplarına sistematik bir saldırı var ve bu saldırılar son 5 yıldır en üst düzeyde. İktidar partisi her seçimin ardından Türk milletinin kazanımlarına daha fazla saldırıyor. Kavramların içini boşaltıyor, millet nezdinde tartışmaya açtırıyor ve içini boşalttığı kavramları istediği şekilde topluma benimsetmeye çalışıyor. Değerlerine bu kadar saldırdıkları ülkemizin ve milletimizin değerleri tam anlamıyla alt üst olduğunda gerçekleşecek tek bir şey kalır. O da memleketimizin bölünüp, parçalanmasıdır. Değerlerini kaybeden milletleri bekleyen kaçınılmaz son maalesef parçalanıp kaybolmaktır. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi hesaplarını bozmaktadır ve bozmaya da devam edecektir” dedi.

MİLLETİ NASIL GÖRDÜKLERİ ORTADA

“Millete hizmet için geldik diyenler, milleti kendilerine hizmetçi ettiler” diyen Kılıç, “Milliyetçiliği ayakları altına aldıklarını defalarca söylediler. Laikliği zaten ağızlarına aldıkları yok. Devletçilik derseniz tüm kurumları hallaç pamuğu gibi atılmış, bir partinin vasıfsız yandaşlarını istihdam etmek için kullandığı bir örgütlenmeye dönüşmüş bir sisteme indirgenmiş. Bir tek adamın iki dudağına mahkum olmamak içinen çırpınan demokrasimiz ve cumhuriyetimiz de cabası. Ancak her fırsatta biz milletin yanındayız, halkçıyız diyen iktidar partisinin millete reva gördüğü de apaçık ortada. Sokaklarda işsiz gezen gençler, evlerine ekmek götüremeyen babalar, çocuğun geleceğinin yarınını göremeyen anneler. Kendi dar kitleleri zenginleştikçe fakirleşen bir millet. Milletimiz maalesef bu dar kesim tarafından 1400 TL asgari ücretin bile çok görüldüğü geleceksiz, amaçsız, yarınsız bir hizmetçiler yığını olarak görülmektedir. Kısacası millete hizmet etmeye geldik diyenler, milleti kendilerine hizmetçi etmişlerdir” ” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.