Selçuk Haber

MHP’li Savaşan’dan polikilinik tepkisi

aslansavasan

MHP İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan, Gaziemir’de bulunan, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı semt polikliniğinin kapatılma kararına tepki gösterdi.

MHP İzmir’in doktor milletvekili Aslan Savaşan Bozyaka Hastanesi’ne bağlı polikliniğin kapatılmasını sert sözlerle eleştirdi.

Gaziemir’deki Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı semt polikliniğinin kapatılma kararına MHP İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan’dan sert tepki geldi.

Savaşan açıklamasında, “Bu kararda vatandaşların lehine bir durum göremiyorum. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak hizmet veren 3. Basamak Gaziemir Polikliniği gerekçe gösterilmeden kapatılarak tedavi imkanları daha az olan Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesine bağlı 2. Sınıf polikliniğe devredilme kararı alınmış. Bu kararda vatandaşların lehine bir durum göremiyorum” ifadelerini kullandı.

Hastalar neden daha alt basamak bir polikliniğe mecbur ediliyor?
Savaşan ayrınca, “Her ay yaklaşık 6 bin hastaya hizmet veren ve Gaziemir’de yaşayan vatandaşların 6 yıldır sağlık hizmeti almasında büyük kolaylık sağlayan poliklinik neden kapatılıyor? Hastalar neden daha alt basamak bir polikliniğe mecbur ediliyor?” diyerek tepkisini gösterdi.

 

Exit mobile version