Selçuk Haber

MHP Okmeydanı Seçim Bürosuna Saldırı

mhp-logo

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beyoğlu ilçesi Okmeydanı mevkiinde bulunan seçim irtibat merkezine kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce molotof bombalı saldırı gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul Okmeydanı’nındaki seçim irtibat bürosuna kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı yapıldı. Büroya molotof kokteyli atıldı kurşunla saldırı gerçekleştirildi. Saat 23.00 sıralarında, Piyalepaşa Bulvarı’ndaki MHP bürosunun önüne gelen kimliği belirsiz bir grup önce molotof kokteylini ofise attı, sonra silahla camları isabet alarak 4-5 el ateşe ederek kaçtı. İçeride kimsenin olmadığı büroda maddi hasar meydana geldi.

Saldırıyla ilgili bilgi veren MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Murat Doğan, “İrtibat büromuza bir kaç gün önce açtık. Önce molotof atıp sonra da silahla ateş ederek kaçmışlar. Allah’tan içeride kimse yoktu. Küçük çaplı bir yangın da olmuş. Burası sıkıntılı bir yer, emniyet birimlerine de daha önceden böyle bir saldırı olabileceğini söylemiştik. Olayın takipçisi olacağız” diye konuştu.

Saldırı yerine gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri, delilleri toplayıp, bölgedeki kameraları incelemeye aldı. Ekipler görgü tanıklarının bilgisine de başvurdu.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version