site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Meryemana Evine Doğa Yürüyüşü

Meryemana Evine Doğa Yürüyüşü
24.11.2015
A+
A-

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi 29 Kasım 2015 Pazar günü Orman Kampı – Meryemana Evi rotasını yürüyecek.

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özhan’ın rehberlik edeceği doğa yürüyüşü Orman Kampından başlayacak. Doğaseverler çam ağaçları arasında harika manzaralar eşliğinde yaklaşık 10 km ilerleyerek Meryemana evine batı istikametinden yürürken bol bol fotoğraf çekme imkanı da bulacaklar.

Yürüyüşün bitiş noktası olan Meryemana Evi birçok gezinin ve özellikle hacı olmak isteyenlerin uğrak yeri olma özelliğini taşıyor. Dua etme niyetiyle gelen hacılar, maneviyatı keşfetmek isteyenler ve doğa yürüyüşçüleri dahil herkesin Meryemana evi ve kutsal alanının mistik havasını solumaları için serbest zaman verilecek. Yeşile boğulmuş, rahatlatıcı, nefes alınacak ve meditasyona davet eden Hz. Meryem’in evi gezildikten sonra araç ile dönüşe geçilecek. Yürüyüşe katılmak isteyenler araçta yer ayrılması için rehbere isim yazdırıp Selçuk Otogar karşısındaki ADD Ahmet Ferahlı Parkından 29 Kasım 2015 Pazar günü sabah saat 08.00’da hareket edecek araçlara dahil olabilecekler.

Gerekli malzemeler: Daha rahat bir yürüyüş için ayak bileğinizi kavrayan sert tabanlı bir ayakkabı tercih etmenizi, ayakkabınız yetersiz ise ayak zedelenmelerine karsı çift çorap giymenizi, baston bulundurmanızı, mevsim koşullarına uygun (bere, eldiven, yedek çorap, polar mont, yağmurluk, tozluk) giyinmenizi tavsiye ederiz. Yanınızda getirdiğiniz bütün eşyalarınızı içine alacak büyüklükte (orta boy) bir sırt çantası işinizi görecektir. Çantanızda kişisel eşyalarınız haricince fener ya da kafa lambası, düdük, 2 litreye yakın su, günlük yiyecekleriniz ve yürüyüş esnasında kaybedeceğiniz enerjiyi karşılamak için fındık, kuru üzüm, kuru kayısı gibi doğal şeker türevlerini bulundurmanızı tavsiye ederiz.
Başvuru ve iletişim:
Başkan: Zehra TAŞDÖVEN
Telefon: 0536 491 24 21
E-posta: [email protected]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.