Selçuk Haber

Mehmet Turan: Selçuk’u Layık Olduğu Yere Taşımak İçin Yola Çıktım

mehmet-turan-mhp-aday (2)

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Belediye Başkan Aday Adaylarından Mehmet Turan’ı tanıyalım.

Bir anda ismi Selçuk İlçe Gündemine oturan MHP Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Turan Kimdir?
   
Mehmet Turan; 1966 Denizli Acıpayam doğumludur. İlkokulu Selçuk İsabey İlkokulunda Ortaokulu Selçuk lisesinde Lise öğrenimini Aydın Efeler Lisesinde tamamlamıştır.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümünden mezun olmuştur.

1993 yılında Erzincan’da Öğretmen olarak göreve başlamış. Tercan Lisesi Sanat Tarihi öğretmenliği yaptıktan sonra 1996-1999 yılları arasında Atatürk İlkokulunda Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulunmuştur.

1999 yılından itibaren Ankara’da görev yapmakta olup Çankaya Misak-ı Milli İlköğretim, İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu, Or-an Perihan İnan İlköğretim Okulu Müdürlüklerinden sonra 2010 yılından bu yana da Altındağ Satıkadın Ortaokulu Müdürlüğünü sürdürmektedir.

Mehmet TURAN Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen Ankara 3 no’lu Şube yönetiminde bir dönem Mevzuat’dan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş halen ikinci dönemde aynı Şube Başkan Yardımcılığı görevine devam etmektedir.

Mehmet TURAN Eğitim 2023 derneğinde de Denetleme Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Mehmet TURAN’ın çeşitli dönemlerde yayınlanan makaleleri vardır.

Mehmet TURAN İlçemiz eşrafından merhum onbaşı lakaplı Durmuş TURAN’ın yeğeni, merhum Mehmet TURAN’ın amcaoğludur.

Hacı Cemal TURAN’ın oğludur. Sürekli olarak Selçuk’un sorunlarını yakından takip eden ve çözüm yollarına kafa yoran ve projeleriyle yola çıkan aday adayıdır.

Evli ve 2 çocuk babası Mehmet TURAN tüm birikimlerini Selçuk’u layık olduğu yere taşımak için kollarını sıvamış ve heyecanla yola koyulduğunu belirtiyor.

Exit mobile version