site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Mecliste Tahsislere oy çokluğu ile iptal kararı

Mecliste Tahsislere oy çokluğu ile iptal kararı
13.01.2015
A+
A-

selcukbelediyemeclisi (2)

Yoğun bir gündemle gerçekleşen Ocak ayı Meclis toplantılarının ikinci birleşiminde gündemde bekleyen konularda yer alan Selçuk Belediye Spor Derneği ve Selçuk Efes Spor Kulübü’ne yapılan tahsisler, oy çokluğu ile iptal edildi. Mesai arkadaşlarıyla birlikte oldukça titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Bakıcı; “Bizim belediye mallarına sahip çıkma zorunluluğumuz var” dedi.

Yoğun gündem maddelerinin yer aldığı Selçuk Belediyesi Ocak Ayı meclis toplantılarının ikinci birleşimi Başkan Bakıcı başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerine geçmeden önce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler kapsamında İlçedeki tüm gazetecilerin gününü kutlayan ve belediye olarak ilçedeki gazetecilere söz verilen desteğin yerine getirileceğini kaydeden Başkan Bakıcı, gazetecilerin yaptıkları işin önemine vurgu yaptı. Gazetecilerin kalemine aldığı eleştirilerin kendilerinin yolunu aydınlatacağına dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Mantıksal ve fikirsel değişimin en önemli göstergelerinden bir tanesi olan basın çalışanları, yazar ve çizerlerin yaptıkları her türlü eleştiriye açığız. Onların eleştirileri aynı zamanda bizim yolumuzu aydınlatır. Bu anlamda basın emekçilerinin şartlarının her alanda iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum” diyerek, belediye olarak ilçede görev yapan gazetecilere gereken desteğin yapılacağını kaydetti.

İlgili komisyonlardan gelen gündem maddelerinin oy birliği ile kabul edilmesiyle devam eden Meclis toplantısında son olarak gündemde bekleyen ve birden fazla konudan oluşan tahsis konusu tek tek oylanarak oy çokluğu ile iptal edildi. Buna göre Selçuk Belediye Spor Derneği ve Selçuk Efes Spor Kulübü yapılan İsabey Mahallesi’ndeki İsabey Parkı, Atatürk Mahallesindeki Cemal Özkaynak Parkı, Hal Binalarındaki Çay ocağı, Zafer Mahallesindeki Dr. Cahit Tanman Parkı Selçuk Belediyesi Tören alan ve Sosyal tesislerin Şahabettin Dede caddesinde yapılacak stantların tahsislerin iptaline AK Parti ve MHP Meclis üyelerinin kabul oyu ile oy çokluğu ile karar verildi.

Mesai arkadaşlarıyla birlikte oldukça titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Bakıcı; “Bizim belediye mallarına sahip çıkma zorunluluğumuz var. Bir tahsisin üçüncü bir kişiye ticari olarak verilmesi hukuken yanlıştır. Biz doğru işler yapalım diyoruz. Bunun için tahsislerin iptal edilmesi ve hukuk içerisinde tekrar değerlendirerek doğrusunu yapmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Başkan Bakıcı ayrıca alınan kararla kimsenin mağdur edilmeyeceğinin de altını çizdi.

selcukbelediyemeclisi (1)

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Belediyenin ne kadar mülkü varmış da halk bilmiyormuş.Bunları nasıl ne şekilde değerlendirilecek bunu şeffaf şekilde belediye gerçekçi bir projeler ile değerlendirmesi gerekir.Gelir gider durumunu ilan etmesi gerekir…

  2. Anonim dedi ki:

    ŞİRİNCEDE SAHİP ÇIKILAN BELEDİYE MALLARINI GÖRDÜK SAYIN BAKICI

  3. esnaf dedi ki:

    Başkanım katı atık paralarını düşüreceğinizi söylemiştiniz üstelik birde zam yaptınız.4 ton suya 147 lira yazık bu esnafa.

  4. MUSTAFA dedi ki:

    SİRİNCEDEKİ OTOPARKLARI BABANIN MALI GİBİ KAYMAKAMLIĞA VERİRKEN AKLIN NERDEYDİ ZEYNEL BAŞKAN???

  5. tornacı dedi ki:

    Bunların niyeti selçuğu tepeden tırnağa yandaşlarına peşkeş cekmek..Önümüzdeki 4 yılda başka bir iş beklemeyin bunlardan…Bu selçuk halkı VEFA ÜLGÜRÜ mumla arar..

  6. UZUN dedi ki:

    Zeynel başkan belediyeye aldığın personel eskiyen DOZER bıçaklarını TİRE hurdacılarına satıyor ..Utanmasalar DOZERide sataçaklar….HADEEE SAHİP ÇIK !

  7. Anonim dedi ki:

    Bu başkanın yüzündeki ifadede bir hinlik görüyorum. Geldiğinden bu yana hiç faydalı bi iş yapmadığı gibi yüzlerce ağaç kesti. şimdide binlerce genç arkadaşımızın spor eğitimi aldığı derneği yok etmeye çalışıyor

  8. spor akademeli dedi ki:

    Bu dernek yirmi yıl, emekli olmuş öğretmenlere ve Selçuk’la ilişkisi olmayan kişileri dolgun ücret ödeyerek iş verdi.Kaç tane akademi mezunu olana iş olanağı sağladı.Gerçi bu yönetiminde aynı izde gidiyor.Öyleyse dernek kimler hizmet ediyor.Gençlere alanı ile ilgili iş yapmıyorsa kıymeti yok.

  9. Anonim dedi ki:

    Spor AKADEMELİ asgari ücrete kendinizi sattınız. Onuda her ay düzenli alabilseniz canım yanmaz. sen iş buldun ya boş ver gerisini

  10. APASASLI 35920 dedi ki:

    efes spor u bu hale getirenler utansın artık!