Selçuk Haber

Mazlum Kırıtak’ın Acısı Meclise Damgasını Vurdu

Selçuk Belediyesi Ekim ayı meclisine, 28 Eylül Cuma günü geçirdiği kalp krizi sonucu 59 yaşında yaşamını yitiren Selçuk Belediyesi CHP’li meclis üyesi Mazlum Kırıtak’ın acısı damgasını vurdu.

Mazlum Kırıtak’ın ani vefatından büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Hiç beklemediğimiz bir anda meclis üyemiz Mazlum Kırıtak’ı kaybettik. Hepimiz şok olduk. Meclisteki mesai arkadaşlığımızın yanı sıra ticaret erbabı olarak da dostluğumuz vardı. Selçuk’ta yerel bir marka yaratılması konusunda çok önemli katkıları olmuş, kendi alanında Selçuk’un tanınmasını sağlamış değerli bir iş adamıydı. Çok çalışkan bir insandı. Meclis toplantılarına bile en erken O gelirdi. Onu çok erken kaybettik. Ölüm Ona hiç yakışmadı. Sevgili dostumuz Mazlum Kırıtak’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, meclis üyelerimize, belediye personelimize ve CHP ilçe başkanlığına başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Ardından başta merhum Mazlum Kırıtak olmak üzere geçmişte Selçuk Belediyesi’ne hizmet etmiş tüm Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Exit mobile version