site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Listeler Belli Oldu Mu Dersiniz?

Listeler Belli Oldu Mu Dersiniz?
22.02.2014
A+
A-

NİL-2Seçim heyecanı gittikçe artmaya başladığı şu günlerde herkesin merakla beklediği ve adeta kilitlendiği meclis üyesi listeleri sonunda açıklandı. Açıklandı ancak tartışmalar da bu açıklamayla beraber geldi. CHP’de ve Ak Parti’de liste tartışması devam ediyor.  Burada en sakin ve sorun yaşamadan listesini açıklayan parti ise MHP.

Geçtiğimiz günlerde kendisini iki ya da üçüncü sırada göreceğine inanan meclis üyesi adaylarının sonlara doğru yazılmaları parti içerisinde hareketliliğe neden olurken, listelerin başında yer alan isimler ise kaldıkları yerden çalışmalarına devam ediyor. Ben açıkçası kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, listeleri görünce hiç şaşırmadım. Beklenen listeler beklenen kişiler tarafından yapılarak ilçe seçim kuruluna teslim edildi. Bundan sonraki süreçte neler olur bekleyip göreceğiz…

İzmir’de neler oluyor

Gelelim İzmir’deki CHP depremine.. Aslında neler olup bittiğini takip ediyorsunuzdur. Ama ben CHP’nin böyle bir depremi yaşadığına ilk kez şahit oluyorum. Aslında en sakin ilçe yine bizim ilçemiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü aday adayları bugüne kadar gelinen noktada kamuoyunda konuşulan tüm kelimelerine oldukça dikkat dip, hassasiyetli olmuşlardır. Taşkınlık olabilecek herhangi bir demeç vermemeye de özen gösterdiklerini düşünüyorum. Çünkü hangi aday adayı ile konuştuysam “partimizin zarar görmesini istemiyoruz, bu bir süreçtir ve burada önemli olan partimizin kazanmasıdır” Ama ben bugün İzmir’e bakıyorum da CHP’nin bu kez işinin çok zor olduğunu düşünüyorum. Her şeyden önce geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Ali Engin’in partililerine “Dönek” kelimesini kullanmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Dönek dediği o kişiler 2009 yerel seçimlerinde CHP’nin yüzde 55.2 oy almasını sağlayan kişilerdir. Şimdi partililerinin gönüllerini almak yerine “dönekler” kelimesi bence hiç hoş değil. Bence CHP bir an önce kendini toparlamalıdır ve artık tartışmaları bir kenara bırakıp bu işin içinden nasıl çıkacağız diye çalışmalarını hızlandırmalıdır.

Selçuk’ta değişim için çalışan Başkan adayları

Selçuk’ta değişimi en çok isteyen Başkan Adaylarından Ak Pati Selçuk Belediye Başkan Adayı Dr. Zeynel Bakıcı ve MHP Belediye Başkan Adayı Levent Görür, günün her saatinde durmadan çalışmalarına devam ettiğini görüyoruz. Levent Başkan,  MHP’nin taban oylarının yanı sıra CHP’den ve Ak Partiden de oy alarak, bu seçimi çok iddialı bir şekilde kazanacağını söylüyor. Partisinden istifa edip MHP’ye geçen üye sayısının gün geçtikçe arttığını söyleyen Levent Başkan, bu seçimlerde Selçuk’un mutlaka değişim yaşayacağını ve bu değişimin de MHP ile olacağını iddia ediyor.

Diğer yandan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Zeynel Bakıcı, her geçen gün vatandaşların içinde yer alıyor. Onlarla yakından sohbet ettiğini görüyoruz ve Zeynel Başkan da 30 Martta Selçuk’ta büyük bir değişim yaşanacağı inancını taşıyor.

Ben demokrasi kuralları çerçevesinde bir seçim yaşanmasını diliyorum…

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.