Selçuk Haber

Levent Ulusu Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Yaklaşık 8 yıldır kalp yetmezliği ile mücadele veren ve bunun yanı sıra kalp rahatsızlığının tetiklemesi sonucu böbrek yetmezliği ile de savaşan Selçuk’un sevilen Polis memurlarından Levent Ulusu geçtiğimiz akşam verdiği savaşı kaybederek geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılmıştı.
Levent Ulusu Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Emniyet Müdürlüğü önündeki törene İlçemizde bir dönem birlikte çalıştıkları ve şu an İzmir Polis Teftiş Kurulu Müfettişi olarak görev yapan Eski İlçe Emniyet Müdürü İlhan Özkaya, Emniyet Müdürü Fatih Çankaya,  Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, idare amirleri, sivil toplum örgüt başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören’de bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya “Bu gün aramızdan ayrılan kardeşimiz Levent Ulusu, hep gönlümüzde; ilçemize yaptığı hizmetler ile anılacaktır. Örnek kişiliği, sevecenliği ve titiz hizmet aşkı ile hafızalarımızda kalacaktır. Acımız büyüktür. Başta ailesi olmak üzere, tüm emniyet teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Levent kardeşimizin mekânı cennet olsun, nur içinde yatsın” dedi.

Emniyet Müdürlüğündeki tören sonrası, Tahsin Ağa Camiine getirilen Levent Ulusu’nun cenazesi burada kılınan öğle namazından sonra sevenlerinin gözyaşları arasında Selçuk kabristanlığında toprağa verildi.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

Exit mobile version