site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Levent Fotoğrafçılık ile En Güzel Anlarınızı Ölümsüzleştirin

Levent Fotoğrafçılık ile En Güzel Anlarınızı Ölümsüzleştirin
11.05.2015
A+
A-

levent-albeyoglu

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte, fotoğrafçılık sektörü de hız kazandı. Evlenecek olan çitler ise özel günlerini en profesyonel şekilde karelemek istiyor. Selçuk’ta hizmet veren Levent Fotoğrafçılık, düğün, nişan, sünnet gibi organizasyonlarda göstermiş olduğu iş performansı ve estetik fotoğraf anlayışı ile büyük ilgi görüyor.

Genç çiftlerin günler öncesinden rezervasyon yaptırdığı Levent Fotoğrafçılık’ta, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor. Mutlu anlarını doğa fotoğrafları ile ölümsüzleştirmek isteyen çiftler, Levent Fotoğrafçılık kadrajına poz veriyor. Hem doğal güzellikleri hem de tarihi esintileri bir arada bulunduran fotoğraflar, alıcısına en güzel şekilde teslim ediliyor.

Stüdyo ortamından ziyade doğal fotoğrafların daha çok tercih edildiğini belirten işletmeci, Levent Albeyoğlu,” Dış çekimlere yönelik ilgi ve alaka gün geçtikçe artıyor. Çiftlerimizin tercihleri üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelen talepler üzerine dış çekim yoğunluğu, stüdyo ortamına göre oldukça fazla görünüyor. Gelin ve damat adayları Selçuk’un doğal güzelliğinden ve tarihi yapısından en güzel şekilde faydalanmak istiyor. Titiz ve özverili çalışmalarımız sonrasında müşterilerimizin memnuniyeti ve beğenisi bizlere güç veriyor. Özellikle Efes Antik Kenti, kırsal alanlar, dutlu yol ve sahil bölgeleri en çok talep edilen mekanlar arasında yer alıyor.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.