Selçuk Haber

Kuşadası’nda korkunç görüntüler

Kuşadası’nda uyuşturucu krizine girdiği söylenen yabancı uyruklu iki kişi, ailelerin de bulunduğu parkta kriz geçirdi. Uyuşturucunun etkisiyle kendilerini yerden yere atan gençlerin görüntüsü herkesin içini acıttı.

Edinilen bilgiye göre yüksek dozda uyuşturucu kullanan yabancı uyruklu iki şahıs Kuşadası sahiline geldi. Kuşadası’nda genellikle ailelerin tercih ettiği Kasım Yaman Parkına gelen şahıslar uyuşturucunun etkisiyle bağırmaya başladı. Gelen sesler üzerine olay yerine toplanan vatandaşlar ve polis memurları gençlere müdahale etmekte zorluk çekti.

Sürekli olarak bağıran ve kendilerine zarar veren şahıslara müdahale etmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşarken olayın hemen sahil karakolunun yanında olması polisin müdahalesini hızlandırdı.

AMBULANS ÇAĞIRILDI

Kuşadası polisi şahısların yanına gelerek 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Bu sırada kendisini sağlıkçı olarak tanıtan bir kişiyle polis memurları arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Kriz geçiren şahıslar için ambulans çağırılmadığını düşünen sağlık personeli polislere tepki gösterdi. Polisin kriz geçiren yabancı uyruklu şahıslara müdahalesini takip eden vatandaşlar ise kendisini sağlıkçı olarak tanıtan vatandaşlara tepki gösterdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri’nin ilk müdahalesi sonrası şahıslar Kuşadası Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

kusadasihabermerkezi.com

Exit mobile version