Selçuk Haber

Kuşadası Belediyesi’nden 20 Noktaya Spor Aleti

Kuşadası Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan farklı noktalara spor alanı yapıyor. Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen açık hava spor alanları projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından spor alanı çalışmaları Özer Türk Stadyumu, Ramada Otel yanı, Andaç Sitesi yanı, Güneş 2 Sitesi yanı Gürbüz ve Gürhan İnan parklarında tamamlanırken diğer 13 noktada devam ediyor. Çalışmalar Davutlar ve Güzelçamlı mahalleleri ile sürecek.

Öte yandan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından spor aletlerinin yanı sıra, ilçe sınırları içerisinde bulunan 25 parkta yer alan yıpranmış çocuk oyun grupları yenilenecek.

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Filiz Sarıgöl, Kuşadası’nı daha bakımlı ve donanımlı parklara kavuşturmak için çalıştıklarını belirterek “Kuşadası park ve bahçelerindeki çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar belirlenmiş 7 noktaya spor aleti yerleştirdik. Bu proje kapsamında toplamda 20 noktaya spor aleti yerleştireceğiz. Ayrıca önümüzdeki haftalarda 25 parkta çocuk oyun gruplarını yenileceğiz. Hedefimiz vatandaşa kaliteli hizmet suna bilmek” dedi.

Exit mobile version