site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazar Yeri Hizmete Girdi

Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazar Yeri Hizmete Girdi
19.02.2016
A+
A-

Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazar Yeri hizmete girdi. Geniş kapasitesi, modern ve hijyenik özellikleri ile dikkat çeken Kapalı Pazar Yeri’nin açılmış olması ilçe sakinlerini memnun etti.

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde eski itfaiyenin bulunduğu 15 bin metrekarelik alana yaptırılan Kapalı Pazar Yeri, hizmete açıldı. Kuşadası’nın farklı mahallelerinde farklı günlerde kurulan semt pazarlarını tek bir çatı altında toplayacak olan Kapalı Pazar Yeri, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri hizmet verecek. Donanımlı ve modern yapısı ile dikkat çeken 475 tezgah kapasiteli Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde tezgah alanlarının yanı sıra düğün, toplantı gibi özel etkinliklerin yapılabileceği çok amaçlı bir salon, otopark ve kafeterya ile 24 saat hizmet verecek olan bir güvenlik noktası da yer alıyor.

Yeni Pazar Yeri’ne ulaşım ise pazarın kurulacağı günlerde Kuşadası’nın tüm mahallelerinden Kapalı Pazar Yeri’ne kaldırılacak ücretsiz servisler ile sağlanacak. Belirlenen servis noktaları, güzergahları ve saatleri önümüzdeki hafta içerisinde ilan edilecek.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, yeni hizmete açılan Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Kapalı Pazar Yeri’ni dolaşarak esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kayalı, “Farklı semtlerde açılan ve trafik başta olmak üzere pek çok soruna neden olan semt pazarlarının Kapalı Pazar Yeri’ne taşınması ile ilçemizin önemli bir sorunu daha giderilmiş oldu. Kapalı Pazar Yeri’ne ulaşım mahallelerden kaldırılacak ücretsiz servislerle sağlanacak. Vatandaşlarımız bundan böyle iklim koşullarından etkilenmeden sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışverişlerini yapma olanağına kavuşmuş olacak” dedi.

kusadasi_pazar3

kusadasi_pazar34

kusadasi_pazar35

kusadasi_pazar36

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Çevre ilçeler yapar Selçuk her zaman onlar bakar,yatırım yapacak ekip ne zaman gelecek diye hep yanlış adaylara kanarlar…