site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kullanışlı Ana Kucağı Modelleri

Kullanışlı Ana Kucağı Modelleri
26.04.2020
A+
A-

Ana kucağı modelleri doğumdan hemen sonra kullanılmaya başlıyor. Bebeklerin günden güne renkli ve ses çıkaran nesneler dikkatini çekmeye başlar. Çevresini keşfetmeye başlar. Ana kucağı arabada yolculuk yaparken de rahat ve güvenli şekilde taşınmasını sağlar. Bu süreçte her zaman bebeğiniz yanınızda olmak ister. Bebeğinizi ana kucağına koyduktan sonra vücudu ve emniyet kemeri arasında iki parmak boşluk kalması gerekiyor çok dikkat edin. Ana kucağı bebeğinizin her zaman size yakın bulunmasını sağlar. Tüm gün boyunca bebeğinizi kucağınızda taşımanız mümkün değildir.

Ana Kucağı Neden Almalıyım?

Ana kucağı modelleri her ne kadar basit yapılı görünse de, çocuğunuzu her zaman koltuk, kanepe, yatak gibi yerlere koyduğumuzda düşme ihtimalleri barındırıyor. Ana kucağı bu konuda güvenilirdir. Bebeğinizi kanepeye koyduğunuzda her ne kadar güvenliğini sağlasanız da, düşme riski vardır. Ana kucağı bu yönden hem güvenilir, hem de taşınabilir. Sallanan ana kucakları mevcuttur sağ, sol, ileri, geri olmak üzere farklı yönlere sallanabilen ürünlerdir. Elektrikli ana kucakları değişik melodiler ve ninniler mevcuttur. Bebeğiniz ana kucağının içerinde kendini konforlu ve rahat hissedecektir. https://www.oyuncakbiziz.com/ana-kucagi Bu adresten ana kucağı modelleri satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.