Selçuk Haber

Kostümsüz Olmazdı

kostum

Selçuk Belediyesi köydeki gençlerin sosyal yaşamına katkıda bulunmak amacı ile gençlere halk oyunları kostümü hediye etti.

Köydeki gençlerin birlikteliğini pekiştirmek amacıyla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Halk Oyunları kurslarının açıldığı Havutçulu ve Çamlık köylerindeki kursiyerlere Selçuk Belediyesi halk oyunları kostümü yaptırdı.

Geçtiğimiz günlerde köy muhtarlarının talebini dikkate alan Selçuk Belediye Başkan Vekili Cengiz Aydın ve Başkan Yardımcısı Veli Keskin köyleri ziyaret ederek Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan halk oyunları kursiyerlerine kostümlerini armağan etti. Gençlerin sosyal yaşamına bir nebzede olsa katkıda bulunduklarının mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Keskin gençlerimiz heyecanlı ve istekli bizde düşündük ki halk oyunlarını kostümleri ile gerçekleştirsinler” dedi.

Taleplerinin karşılık bulmasına dair mutlu olduklarını dile getiren köy muhtarları ise belediyenin kendilerine her zaman destek olduklarını ve gençlerin yüzünü güldürdüklerini söyledi.

Exit mobile version