site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Körfez Dershanesi Teog Sınavına Damgasını Vurdu

Körfez Dershanesi Teog Sınavına Damgasını Vurdu
16.01.2015
A+
A-

derece foto

Başarının Adresi Körfez Dershanesi Selçuk’ta Teog Sınavına Damgasını Vurdu. Kasım ayında yapılan 8.sınıflar Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınav sonuçları 9 Ocak 2015 tarihinde açıklandı.

Selçuk ilçesinde yıllardır başarılarıyla adından söz ettiren Körfez Dershanesi öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yılda büyük başarılara imza attı. Sınavlara Körfez Dershanesi’nde hazırlanan öğrenciler 3 aylık yoğun çalışma temposunun ardından elde edilen başarılarla mutluluğun tadını çıkardılar.

9 Ocak tarihinde açıklanan 1.TEOG sınav sonuçlarına göre 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan İsabey Ortaokulu öğrencisi Muhammed Uysal Selçuk 1.si, 1 yanlışı olan Kuşadası Naci Akdoğan Koleji öğrencisi Halil Kağan Günay Selçuk 2.si, 3 yanlışı olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Efe Özcan ve Tire Bilgi Koleji öğrencisi Elif Zeynep Gür Selçuk 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Körfez Dershanesi Müdürü Volkan Duman elde edilen başarı sebebiyle tüm öğrencilere, emeği geçen tüm dershane ve okul öğretmenlerine ve fedakar ailelere teşekkür etti. Kollektif bir şuurla bilinçli bir şekilde değerlendirilen günlerin başarıyı getirdiğini, devam eden sınav sürecinde aynı tempo ve bilinçle öğrencileri hedefledikleri okullara yerleştirmede özverili çalışmaların devam edeceğini ifade eden Volkan Duman herkesin bu başarıyı hak ettiğini söyledi.

2.dönem yapılacak TEOG sınavlarınada öğrencileri aynı disiplin ve program ile hazırlayacak olan Körfez Dershanesi yarıyıl tatilindede 6.7.ve 8.sınıf öğrencilerine 1 haftalık kursla başarıyı istikrarlı şekilde sürdürmeye devam edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Merkezi sınavların varlığı sistemli, planlı, programlı ve profesyonel çalışmayı gerekli hale getirdiğinden dershanelere ihtiyacı devam ettirmekte, veli ve öğrencilerin bu yönde talepleri artmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.