Selçuk Haber

Koçer: Bizim Yönetimimizde Particilik Olmayacak

gursel-kocer (1)

Selçuk’un tanınmış simalarından iş adamı Gürsel Koçer Selçuk Ticaret Odası seçimlerinde  4. Meslek Grubu’ndan  adaylığını açıkladı. 16 Haziran Pazar günü yapılacak olan Selçuk Ticaret Odası seçimlerinde 4. Gruptan aday olduğunu açıkladı.

Gürsel Koçer gazetemize yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

‘‘Ticaretle uğraşan arkadaşlarımla birlikte yepyeni bir yönetim ve ekip ile oda yönetimine talip olduk. Amacımız kültür varlıklarımızı dünyaya daha fazla duyurmak. Önceki dönemlerde ticaret odasında yapılan çalışmaların yetersiz ve zayıf olduğunu gördüğümüz için arkadaşlarımızla birlikte 4. Gruptan adaylığımızı açıkladık. Ekibimizle birlikte Selçuk Ticaret Odasını daha güzel bir yere taşıyacağımıza inanıyoruz. Efes, Meryemana ve Şirince gibi değerleri büyük olan kültür miraslarımız dünyaya daha iyi duyurmak için adayız. Selçuk’ta ticaretle uğraşan şirketlerin ve esnaf gruplarının ürettiklerini tüm dünya pazarlarına duyuracağımıza yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte inanıyoruz. Selçuk için gereken hizmeti vereceğimize bizler inanıyoruz. Selçuk Ticaret Odasında siyaset olamayacak. Bizim yönetimimizde hangi görüşten olursa olsun herkese eşit şekilde hizmet edeceğiz. Bizim yönetimimizde particilik olmayacak. Çünkü herkese aynı mesafede olacağız.

Sizlerin aracılığı vasıtası ile diğer aday arkadaşlarımıza başarılar diliyor ve tüm ticaretle uğraşan arkadaşlarıma bol kazançlar diliyorum’’ dedi.

Exit mobile version