Selçuk Haber

Kocaoğlu’na İzmir’den tek destek Hasan Arslan’dan

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun adaylık açıklamasına kulisten destek veren CHP’li tek Belediye Başkanı Hasan Arslan oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bugün Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde yaptığı adaylık açıklamasında ‘Aday değilim’ dedi. Başkan Kocaoğlu’na kulisten destek veren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a CHP Bornova İlçe Eski Başkanı Nevzat Kavalar ve Kocaoğlu’nun yakın arkadaşı Alaattin Yüksel’de eşlik etti. Kocaoğlu’nun veda konuşması sırasında Arslan’ın üzüntüsü gözlerden kaçmadı. Diğer yandan görüntü almaya çalışırken Arslan’ın gizlenmeye çalışması da dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Kocaoğlu’nun konuşmasının sonlarına doğru genel merkezi hedef alan sözleri dikkatten kaçmadı. Özellikle “Zirvedeyken bile bırakmasını bilmek gerektiğine son örneğim de bu olsun” sözü Kocaoğlu’nun giderayak genel merkezle ve Kılıçdaroğlu ile ters düşmesine neden olacak gibi görünüyor. Bu durumda Kocaoğlu’na destek veren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a ise genel merkezin tepkisinin ne olacağı merak konusu oldu.

Kulislerde Hasan Arslan’ın Kocaoğlu’nun adaylık açıklamasına katılıp destek vermesi, imza sürecinde de Arslan’ın Kocaoğlu ile el altından birlikte hareket ettiğine dair iddiaları beraberinde getirdi.

EGE’NİN SESİ/MUKADDES AYTEMİZ

Exit mobile version